lqllqlq
Well-Known Member
От: Оптимизация на месец за 60 лева???? Само в предприемач.ком....
Няма ли кой да отговори на това по-горе? Наистина е интересно колко струва, и защо след като евтиното е скъпо, то услуги по 10-40$ получават толкова позитивни коментари при това и от вас? $30 - 45лв...а хвалебствията са едно след друго
Бачкаш, ако има кой да ти ги плати. С всичко е така. Едно нещо струва толкова, колкото някой е готов да плати за него. Като видиш зор ще си преразгледаш ценовата много бързо. В друга тема се натрупаха доста питания като: Ами като търсиш услуга тук, какъв документ искаш при тези ниски цени? и тн. Аз тук малко хора съм видял да застанат с фирмата си и да предлагат услуга. Тях мога да ги разбера, защо имат санитарен минимум, под който не могат да паднат. Останалите обявяват цена и разчитат на "виж ми рейтинга" да я приемеш. А когато става дума за пари рейтинга тук е ориентир, но и не аргумент за цената. Щото както казах по-горе - гурута да искаш! Оптимизатори, разбирачи, писачи и какво ли не.
И понеже не мога да се стърпя да не попитам: В крайна сметка колко струва оптимизация на сайт и по какви критерии се определя цената? На мен ще ми е полезна една такава информация, колкото и обща да е, защото поне може да се ползва като отправна точка като ми се наложи да си искам аз цени.
Имам друг въпрос също: В пазара има оферти за събмит, оптимизация и тн на доста привлекателни цени. Няколко човека, които ги предлагат получават от повечето от вас, които също ползвате техните услуги изключително позитивни отзиви както за работата си, така и за резултата от нея. И тука малко ми се губи - как хем сте доволни, хем резултата е супер, хем казвате, че ниската цена значи ниско качество?
Няма ли кой да отговори на това по-горе? Наистина е интересно колко струва, и защо след като евтиното е скъпо, то услуги по 10-40$ получават толкова позитивни коментари при това и от вас? $30 - 45лв...а хвалебствията са едно след друго
Някой като иска сайт за ~200 лв а също и имало хора за по 100 лв щели да им направят , им казвам че взимам по 50 лв на час работа и да си правят сметката другите какво ще им направят за 100 лв.
Бачкаш, ако има кой да ти ги плати. С всичко е така. Едно нещо струва толкова, колкото някой е готов да плати за него. Като видиш зор ще си преразгледаш ценовата много бързо. В друга тема се натрупаха доста питания като: Ами като търсиш услуга тук, какъв документ искаш при тези ниски цени? и тн. Аз тук малко хора съм видял да застанат с фирмата си и да предлагат услуга. Тях мога да ги разбера, защо имат санитарен минимум, под който не могат да паднат. Останалите обявяват цена и разчитат на "виж ми рейтинга" да я приемеш. А когато става дума за пари рейтинга тук е ориентир, но и не аргумент за цената. Щото както казах по-горе - гурута да искаш! Оптимизатори, разбирачи, писачи и какво ли не.