danko6 Well-Known Member 13 Ноември 2012 #21 От: Оптимизация на нов сайт. tuger пробва ли ги тези че ми станаха интересни
VAsk0 Well-Known Member 20 Ноември 2012 #22 От: Оптимизация на нов сайт. Някакво развитие има ли по проектите ви, че ми стана интересно?
dimitar_ak Active Member 20 Ноември 2012 #23 От: Оптимизация на нов сайт. VAsk0 каза: Някакво развитие има ли по проектите ви, че ми стана интересно? Увеличете... Виж другата тема на Фози, ама за момента нищо, смисъл поне аз преди седмица почнах с линк билдинга и е твърде рано, след 1 месец ще може да се каже вече, да се посъберат линкове и да се индексират.
От: Оптимизация на нов сайт. VAsk0 каза: Някакво развитие има ли по проектите ви, че ми стана интересно? Увеличете... Виж другата тема на Фози, ама за момента нищо, смисъл поне аз преди седмица почнах с линк билдинга и е твърде рано, след 1 месец ще може да се каже вече, да се посъберат линкове и да се индексират.
K KaL Member 27 Ноември 2012 #24 От: Оптимизация на нов сайт. И мен ме интересува дали някой ги е пробвал тея статии за по 1 долар
tuger Well-Known Member 28 Ноември 2012 #25 От: Оптимизация на нов сайт. KaL каза: И мен ме интересува дали някой ги е пробвал тея статии за по 1 долар Увеличете... Пробвах ги. Много са зле, не се занимаваите въобще !
От: Оптимизация на нов сайт. KaL каза: И мен ме интересува дали някой ги е пробвал тея статии за по 1 долар Увеличете... Пробвах ги. Много са зле, не се занимаваите въобще !