Човече, вземи се стегни и не излагай техничарската гилдия.
Онлайн търговията и SEO, въпреки че ползват техническа технология, се базират на нетехничарски неща.
Търговията е ясно на какви принципи се базира - на алчността и глупостта на купувачите.
SEO се базира на принципите на литературата (главно) и малко аритметика, плюс клюкарски механизми.
След като имаш техническо образование, залагай повече на мисленето и логиката.
На трета снимка имаш сини питанки - там са обяснени нещата. Как си представяш някой да търси реле 12 волта за прав ток с някой от кодовете, написан в някое от полетата?
Не би трябвало да имаш и проблеми с литературата и аритметиката. Дали ще е успешно да представиш в описанието реле 12 волта за прав ток, ако това не са преобладаващите думи? Или преобладаващо ще е само реле 12 волта?
Само не прекалявай! Дали ще ти е приемливо да слушаш една реч, която е пълна с аллах акбар, например?
(Така и не ми е ясно как се класират арабски форуми и социалки, претъпкани с коментари, съдържащи предимно Аллах е велик и милосърден?!)
Има правила за писане на SEO текст - отделяй по полови-един час на ден да ги търсиш и четеш, след като още нямаш пари да плащаш да ти пишат текстовете.
И си много прав, че технически текстове трябва да ги пише познавач техничар!
С клюкаризма можеш и сам да си помогнеш, като публикуваш във фб
страница и други социалки.
В една фрийопенсорс система има страшно много опции. Те са заложени за универсализъм. Не е нужно всичко да бъде попълнено, все едно подготвяш перфокарти на Фортран.
гоогле вече не гледа мета ключовите думи.
При две еднакво оптимизирани страници, предимство ще получи тази, в която присъстват всички атрибути на уеб страница.
И, човече, оправи си индекс страницата! Мисля, че ти бях писал, но може и да бъркам.
Индекс страницата е визитката на един онлайн магазин, а не разпъната 18 метрова сергия на битака. Не е нужно да показваш цялото съдържание на магазина. Не бъркай онлайн с офлайн магазин.
Индекс страницата на всеки един сайт е специално място. Как изглежда една библиотека - врата с надпис, зад нея е каталога, а книгите са по рафтовете.