Благодаря на всички които разкостиха Warnings -
Полезни отговори - с насоки.
Аз не съм кодер, но се боря с такива съобщения и грешки, защото имам късмета да наследявам сайтове направени от #1 фирми които не само крият warnings а цели сайтове. Сигурно има и фирми, които следват стъпките на
И.ИваHоВ - аз не съм имал нещастето да работя с такива и да нямам време за учене на PHP.
Тези стъпки са полезни и аз общо взето ги следвам до колкото мога - пак казвам не съм програмист.
Но не съм и ламер - да пускам и спирам каквото ми падне на работещ, фирмен сайт - или да си тествам къстъм функции на живия сайт.
Дори докато поддържах личен сайт съм тествал всичко локално преди да го кача.
В моя случай на 2 от сайтовете използвам платени плъгини, които са за определен домейн. Аз лично незнам как мога да ги обновя локално за да тествам и после да обновявам живия сайт. Другия ми проблем е че нямам идея как локалния ми сървър да е като хостинга - за да тествам сайта в еднаква среда.
Мисля си обаче, че тези стъпки би трябвало да ги следват основно програмистите на плъгини и теми за Wordpress. Защото не е редно ако Worpress има изискване за минимална версия на PHP 7.0 примерно, плъгин който пише че е съвместим - да има функция която вече е стара и е била за 5.6 примерно. И трябва ли всички потребители на Wordpress да са програмисти и системни администратори!? Че повечето дори не знаят още що е то хостинг и домейн и защо хостинг фирмата им иска да плащат за 2 услуги като те имат 1 сайт.
Аз съм наясно че това скриване на грешки е като сам да си подливаш вода. Но когато нямам ресурс от знания да реша проблема това е единствения начин.
И да след време пак ще питам, но преди да питам за каквото и да е в който и да е форум - съм тествал локално всичко намерено по въпросса в Google.
Не ме е срам да питам, не знам всичко. Опитвам се да го науча сам и когато неволята не знае - питам специалисти във форумите.
Отново благодаря на
ReminD за съвета и на всички за коментарите.https://www.predpriemach.com/members/remind.1102/