Ами вземи първо се извини тогава ( немам предвид 4наш виден политик") ! И, напускай я тази фирма, ама верно ли те накараха насила да пуснеш такава оферта ??? Как не ги е СРАМ ?Колко пъти да го правя ?
Аз съм служител във фирма, която е решила да обяви за продан свой проект. Фирмата не желае да предоставя подробна информация за проекта, тъй като я смята за конфиденциална.
Аз от своя страна не мога да я предоставя и съм наясно, че без нея няма как да се стигне до сделка.
Ето защо смятам, че само си губим времето всички, които продължаваме да пишем в тази тема.
Ами, да ти кажа честно на лични го съобщава, ама ужасно ме дразнят обяснения като оптимизиран, работещ, водещ и непрекъснато се разрастваПрекаляваш. Никъде не казваш, че магазина не е твоя собственост - т.е. лъжеш. Имаш червен реп от мен.
Не стана ли ясно вече, че аз нищо не искам ? Няма виновни, защото нищо не е станало...
Приключвам вече наистина с тази тема. Минало е
Хора , защо се карате , човека си казва цената и сайта на лично - ако не ви устройва пишете му че не го искате и тва е . Или ви дразни че иска 8500 лв. апък не казва за какво , демек изгуби ви 5 минути да напишете и получите отговор ? Стига бе свободен пазар си е който иска купува , който иска не купува или само иска ЛС за инфо е така щото няма какво да прави . Голяма драма .....