Нямало да се коалира, но движенията на ГЕРБ към ДПС последните два месеца говорят друго.
Преди време бях пускал тема за Боко тиквата всичките му изказвания за АЕЦ БЕЛЕНЕ - от това как ако не се строи АЕЦ Белене - държата ще се докара до фалит - до това как ако се строи Белене - държавата ще се докара до фалит - общо 11 променени тези за 16 месеца.
Хич не вярвам на герберастите - гербераст когато ми каже добър ден - аз поглеждам нагоре да видя дали наистина е обяд. Мнението им се мени постоянно, а на такива герберасти поддръжници - следват Буда каквото им каже - а той знаем как си мени мнението постоянно.
Веднъж казва, че няма да се коалира с ДПС- друг път казва, че ако се налага, ще спасяВАЛ държавата с ДПС - да не говорим, че пиха кафе, да не говорим за другите им движения - на такива хора хич не вярвам,
ей затова ги мразя герберите - много са нагли - правят едно, но те лъжат в очите те гледат и ти обясняват как не е така, а на другия ден трето вършат.
И сега герберите излизат попринцип с тезата, че Бойко видиш ли, може да се "коалира" с ДПС - тоест да се обединяват за кворум и да си гласуват закони - но видиш ли, не били в тайна коалиция, щото БСП се целували с ДПС публично. - Ами по-добре публично, отколкото тъпата мутра тайно да го хакат в сараите и да излиза после и да лъже как няма такова нещо и как мрази ДПС- ей такива неща най-мразя - затуй мразя герберите- едно говорят, друго вършат, трето мислят - на такива хора вяра няма как да имам.