Мда, и логично боко е нежната половинка в дуета. Виж файлът 10488
Аресала му е викаш рязана карагия Виж файлът 10488
Червените крадци още не са се изправили от позата партер в която бяха една година със свалени гащи и почнаха да викат ДПС и Герб... Чакайте другари, целувките по Орлов мост още ги помним. А старата любов ръжда не хваща , пак ще изживеете катарзис и ще се вземете когато ви се прииска да сте на власт.
че червените са кофти, въпроса е вие с какво сте по-различни?
1. Магистрала Тракия.
2. Метрото в София.
3. Дунав мост 2.
4. Нямаше заменки.
5. Боко подаде оставка 3 дни като му я поискаха хората.
6. Боко каза - да ние сгрешихме с някои политики.
7. Червените боклуци заедно с ДПС са най-наглите. По-нагли от Местан от Станишев няма. Боко е далеч зад тях.
1. Магистрала Тракия. 1. От която най-вече крадоха и я направиха калпаво.
2. Метрото в София. 2.Полза само за София, докато цялата страна загиваше.
3. Дунав мост 2. 3. Само завършен от тях - с пари от ЕС.
4. Нямаше заменки. 4.глупости, разбира се, че имаше + Калинки+ Цветелинки, които взеха курортните комплекси на Боровец с помоща на мутри и бухалки.
5. Боко подаде оставка 3 дни като му я поискаха 5. Боко се уплаши от народната любов и избяга. хората.
6. Боко каза - да ние сгрешихме с някои политики. 6. И после пак поиска да вземе властта, та пак да ги допусне
7. Червените боклуци заедно с ДПС са най-наглите. По-нагли от Местан от Станишев няма. Боко е далеч зад тях. 7. Не знам колко е далеч, щом започва същия танц със същия коалиционен партньор. А пък за по-нагли от боко и цвъко аз поне не се сещам.
Виж, няма смисъл поне пред мен да плюеш червените, щото съм съгласна, но не мисля, че вашите са по-добри от тях. За мен, лично са по-лоши и няма да ме убедиш в противното.
червените боклуци...
За белия автобус чувАла ли си?..Протестите срещу Орешарски бяха само артистичен перформънс.....
Станишев е дал отлична оценка за изминалата година на правителството. Няма какво повече да се каже.
А нанди , изпуснала си най-важната точка против Бойко - магазинчето фалира. Ако беше фалирало ей сега , Михов какъв голям противник щеше да си има в твое лице.
Щото боко тиквата като не можа да го свали с протести и фалити на банки, реши да си го купи. :lol:
Ето ти опорна точка гробарче.....
Кое да си купи? :!:
Правителството?
Що се правиш на тъп? Айде ти кажи тогава, според теб защо падна?
Аз очаквам ясен отговор защо подаде оставка?
Унито не го разбрах какво иска да каже. Боко се опитвал да го бутне с протести. После фалирал банка и пак не станало.
И накрая Боко купил?!? Ама не разбрах какво купил?
И за да купиш нещо - насреща трябва да имаш продавач? Т.е. някой му е продал това дето той е купил. А какво е вие не казвате.