Стига бе хора, това да не е сайт за конкурси, аз дори не съм се интересувал големите сайтове за конкурси имат ли минимален праг, но мисля, че нямат, още повече, че тук не се организират конкурси за някакви супер дупер фирми, изобщо защо намесвате фирми които инвестират милиони и ги сравнявате с някакви стартъп проекти с инвестиция 1000 лв.
Факт е, че напоследък конкурсите се увеличиха, покрай нискобюджетните се промъкват и такива с по-сериозна инвестиция от 100лв☺ примерно, още повече ако сте добър шанса да спечелите такъв конкурс е огромен в сравнение с такъв за 500€ в 99 designs в конкуренция с 1000 филипинци
, но там пък е хубаво да участваш за да си сверяваш часовника, понеже нивото е доста високо понякога.
Аз мисля, че конкурсите за 50 лв са стимул за младите дизайнери, понеже им дава шанс освен за изява и шанс за печалба, а старите кучета, може да участват само за да ги нахъсат за развитие
или всеки сам си решава в крайна сметка.
Иначе като цяло разбира се, че изработката на лого е трудоемък творчески процес и конкурс за 50 лв реално погледнато е смешно, при положение, че 10 човека хвърлят креативност с килограми☺
Това кой добър и кой не е толкова относително, че дори е малко високомерно да се категоризира било то и индиректно, аз смея да твърдя даже, че се включват дизайнери с много по-голям потенциал, но с помалко опит, разбира се има и плява.