На Митачето са му дали 3 ябълки.
Той е изял 2.
Колко ябълки има Митачето?
Мислите си че 1?
Ама никъде не е казано, колко ябълки е имал Митачето преди да му дадат 3-те.
Извод - нулирайте си променливите!
Митачето има 3 ябълки. Дали му още 3. Той изял 2. Колко ябълки има Митачето?
4? Неееееееееее! 6! Двете ги е изял един ден по рано.
Извод - синхронизирайте си нишките!
Митачето имал 5 ябълки. Изял 2. Колко са му останали?
3? Нееее! Той не е ял свои ябълки! Пак има 5!
Извод - защитавайте си адресното пространство!
На Митачето му дали 3 ябълки. Той ги изял.
На другия ден дошли да му ги искат, защото били дадени само за съхранение.
Извод - четете си спецификацията.
На Митачето му дали 3 ябълки, той решил да ги изяде веднага ама след закръглянето на дабъла му останала само една окгризка.На Митачето му дали Х ябълки, извод:
breack, breck, brek, breac, brec... заеби return. Return, return.
Това е на Реминд класния ръководителИзвинявам се за тъпия въпрос, но това преподавател от СофтУнито ли е? Не разбрах много...но го свързаха в няколко фейсбук поста с този университет.
Да от софтуерния университет е. Поне така каза баджанака, който ми прати клипчето.Извинявам се за тъпия въпрос, но това преподавател от СофтУнито ли е? Не разбрах много...но го свързаха в няколко фейсбук поста с този университет.
Кофти работа значи.Да от софтуерния университет е. Поне така каза баджанака, който ми прати клипчето.
Както винаги съм казвал: който не може да прави нещо, започва да учи другите на негоДа от софтуерния университет е. Поне така каза баджанака, който ми прати клипчето.
По принцип трябва да се качват, но преди да е публично да минават някакъв преглед, че все пак много изцепки се правят. Всеки прави,особено,ако преподава за първи път. Или не е подготвен по собствения си материал.В момента Софтуни имат двумесечни безплатни курсове по основи на C# в много градове на страната - сигурно към 10-15-20 града. Преподавателите са местни, събрани от кол и въже... Явно и този такъв, ако не са намерили по-свестен. Задължили са ги всяка лекция да се записва и качва в сайта на Софтуни. Предполагам, че от там е това видео.