@Sky - всъщност от тези 6 отзива само един е от колега от форума, който остана доволен. Останалите са от стари клиенти, с които си работим вече по 3-4 години
А има поне още 15-на фирмени клиенти, които ще се включат, сигурен съм
Искаш ли да ти направя един текст, напълно неангажиращ, да видиш как се справям и да прецениш сам дали отзивите са заслужени?
Или пък колаж/графика? Пак казвам, напълно неангажиращо
@Asen Popivanov Благодаря.
@ReminD - правилно! Заслужавам репорт, запор на сметките и затвор
@ArtBean - Благодаря.
@prophet - Благодаря.
Колеги, струва ми се, че не съм направил нищо осъдително. Не ми е известно да съм излъгал някого или пък да съм измамил. Не ми е известно и да ми е платено, без да съм предоставил услуга.
Уважавам всекиму мнението, но моля, ако някого с нещо съм измамил, нека да се обади. Просто няма такъв човек. Моля погледнете и рейтинга ми в iTrader.
В този форум... какви ли неща не се предлагаха... то не бяха лайкджакове, опити за продажба на лични данни, опити за продажба на имейл списъци, някой беше предлагал по-рано услуга за разбиване на сайтове... да не продължавам... Струва ми се, че не постъпвам неправилно. Предлагам почтено услуга и възпитано моля за отзив, знаейки, че той ще бъде положителен, защото съм уверен в качеството на услугата.
Това е то
))
Впрочем, на колегите, които са ми писали лично съобщение, още преди да се разрази това обсъждане, обясних, че първо ще им напиша съдържанието, а след това ще им изпратя страницата за отзив, за да оценят наистина свършеното.
Мога ли да съдействам с нещо друго? Въпроси, на които да отговоря? Мъглявини, които да... проясня?