Здравейте, ето ме и мен
@magnit - благодаря ти за мнението. Щом според теб съм жалък, значи според теб съм жалък. Благодаря все пак за вниманието, както и да отделеното време да споделиш мнението си тук
@razdumka - благодаря.
@w-seo - благодаря.
@nandibandi - благодаря за подкрепата. Колкото до въпросният колега - смятам, че той е най-добрият в това, което върши
@magnit - колкото до твоето твърдение, че съм жалка душица - аз, разбира се, съм съгласен да мислиш така. Не съм сигурен с какво съм провокирал коментара ти. Колкото до статията - да бъда откровен, не помня този случай. Но ако си сигурен, че е така, значи е така. Ако прецениш, че би могъл да получиш своя реванш, помествайки сега негативен iTrade, чувствай се свободен да го направиш
Благодарен съм за твоята критика, защото се уча от нея. Също така, ако смяташ, че с нещо друго бих могъл да подобря работата си, ще бъда повече от благодарен да го споделиш публично, колкото и критично да е то.
@slavchev - благодаря за твоето мнение, колега. Напълно съм съгласен с теб! Само че, бих те допълнил, че не става дума за никакви изнудване, тъй като то би означавало да заставя някого против волята му. В случая по-агресивният ми подход се дължи на обстоятелството, че съм уверен в способностите си като копирайтър. И все пак, ако получилият своя материал колега остане недоволен, би могъл, напълно справедливо, да ми постави своята ниска оценка.
@RealMoney - благодаря за интересното мнение
"Социална политика", колко оригинално
@ArtBean - благодаря за подкрепата.
@slavchev - благодаря и за последното ти мнение, колега. Съгласен съм, че според теб услугата е неморална. Благодаря за отделеното време да напишеш своето мнение тук, то е ценно за обсъждането.
@Sky - колега, благодаря, че си споделил линкче към страничката. Би ли могъл да го премахнеш? Опасявам се, че то би навредило на SEO оптимизацията на проекта. Моля, прояви разбиране, тъй като става дума за огромен труд и много средства, вложени в купуване външна реклама, в писане на съдържание за уебсайта, в бартери, в какво ли не.
Как би се чувствал ти, ако една подобна тема разруши дълговременен твой труд, по твой проект? Разбери, че това е усилие, зад което съм застанал с името, способностите и времето си. Моля, прояви разбиране.
@ReminD - благодаря за мнението. Повечето от тези хора са клиенти, които нямат отношение към форума. Извини ме, но каква е причината да подхождаш с такава, струва ми се, немотивирана агресия към мен? Аз съм бил почтен към теб. Би ли се пояснил? Преча ли ти по някакъв начин, представлявам ли конкурент за теб?
@cross - благодаря за подкрепата.
@Asen Popivanov - благодаря за подкрепата.
Колеги, на кои други ваши въпроси бихте желали да отговоря?
Благодаря на всички за участието в обсъждането.
Бъдете продуктивни и позитивни
Оставам на разположение.