От: Осчетоводяване на стоки, внесени от Китай...
Започвам конкретно - идеята е първоначално да регистрирам фирма и докато се регистрира фирма, да пооформя новия ми онлайн магазин. Целта е фирмата и онлайн магазина да стартират успоредно. Стоката, която ще предлага онлайн магазина са всякакви модни аксесоари - бижута, часовници, очила, шапки, шалове, ръкавици, колани, портмонета, дамски чанти и много други. Първоначално продуктовата гама ще включва стоки от ниския ценови клас. Няма да продавам никаква козметика или някакви хранителни и промишлени продукти, които могат да навредят на човешкото здраве. В зависимост от интереса и продажбите от онлайн магазина, ще се наеме магазин в центъра на голям български град и след като се вземат разрешителните, ще се стартира търговската дейност. Както каза, ще обмислим и варианта къде да складираме продуктите. Засега най-големия проблем остава да намеря атрактивни стоки за Клиентите или да се свържа с доставчици, които предлагат качествени стоки на ниски цени. Отдавна обикалям и анализирам наличностите на конкурентните магазини и наблюденията ми са, че всички предлагат абсолютно идентични стоки и няма голям избор - всички зареждат от един и същ дистрибутор. Основното ми предимство обмислям да са разнообразните продукти, които аз сам ще внеса и предложа на клиентите, между стоките, които съм заредил и от дистрибутор. Проблема с имитациите на евтините продукти е налице и в нашия случай, но бизнеса е обречен на провал, ако тръгна да продавам чанта за 30лв. Funyangi