nandibandi
Well-Known Member
От: От: Отворено писмо от Ивелина Каменова до министъра на Здравепоазването!
Ама разбира се, че аз нямам право да те коментирам - само ти имаш право да ме коментираш, док... щото много си учил.
Щеше да бъдеш посрещнат с повече уважение ако не се беше държал, като нагъл гъз. Форумите не са болниците, в които вие (лекарите) се гаврите с хората - тук има ответен огън, като откриеш безпричинна стрелба.
И моля те, спри да ме пращаш където и да е, защото и аз ще те пратя накрая.
п.с. участието ти в темата, док не ти донесе много дивиденти май? Поне научихме, че познанията ти относно имунизациите са точно колкото моите. Да се чуди човек откъде това самочувствие?
@nandybandi и преди ти го казах - не ходи на лекари. Врачки, билкари, хомеопати чакат твоите пари (те са по-добри и компетентни).
А това да даваш мнение за моите способности като лекар е смешно и неадекватно. Ще го подмина с усмивка и повече няма да отговарям на твои мнения.
Ама разбира се, че аз нямам право да те коментирам - само ти имаш право да ме коментираш, док... щото много си учил.
Щеше да бъдеш посрещнат с повече уважение ако не се беше държал, като нагъл гъз. Форумите не са болниците, в които вие (лекарите) се гаврите с хората - тук има ответен огън, като откриеш безпричинна стрелба.
И моля те, спри да ме пращаш където и да е, защото и аз ще те пратя накрая.
п.с. участието ти в темата, док не ти донесе много дивиденти май? Поне научихме, че познанията ти относно имунизациите са точно колкото моите. Да се чуди човек откъде това самочувствие?