Отказвам се...

kokoto

New Member
Добър вечер на всички от предприемач.сом...
Афилиет мениджър съм от 3 месеца,цели 3 месеца се трудих ден и нощ без да спирам над блога си всичко 6 дизайн,статии,които да не са идентични..Не съм спал с дни само и само да подкарам желаната поне 1 продажба...Е няма момчета иззорих се и казвам край на този вид бизнес...писна ми очите ми да кървясват...Просто явно не ме бива в този вид бизнес...куция си остава куц...

От: Отказвам се...

Извинявай, но това е глупава постъпка. Виж какви са ти грешките, коментирай ги с хора, които са по-напред в материала. Анализирай действията си, направи план за промяна (явно има нужда) и действай. Преди да започна да печеля ми се наложи да се лутам 2-3 години в проби и грешки. Имаше една хубава фраза тук, не е успял само този който се е отказал. Ревизирай нещата и отново в атака!

Рано е да се отказваш! Има време и ще успееш! Сподели сайта, нека го видим и анализираме.
Може пък да ти помогнем с нещо....

forextradingeu.blogspot.com не е нищо особено...но има много труд вложен в него
Проверих с Page Rank checker казва ми,че е (5)..

На мен ми дава PR0, но това няма значение.
Много мрачна тема си избрал, сложи нещо по-светло.
Уникално ли ти е съдържанието?
По коя дума си оптимизирал и на какви позиции си?
Колко посещения има дневно от търсачки?
Защо избра тази ниша?

Аз пък като новобранец да питам - що не му сложиш adsense - в тази ниша кликовете са доста скъпички...

Похвално е,че си хвърлил труд обаче ...
1. Темата е супер мрачна - освен че се убедих колко ми е прашен монитора, смисъл от тая тъмна тема няма
2. Нямаш PageRank
3. Проверих една статия и просто си я копирал от нета
4. Избрал си много трудна ниша. Не се хвърляй толкова надълбоко.
5. On-page SEO-то ти е доста слабо.

Имайки предвид горните точки бих те посъветвал да почетеш за On-page СЕО на първо време.

Work smart, not hard.

Нямаш беклинкове към сайта. За справка open site explorer. Проверих 3-4 статии през Сopyscape premium. Имаш дублирано съдържание. Явно вземаш статии от друго място и ги публикуваш на твоя сайт. Прилагам и снимките по долу.

Като препоръка бих те посъветвал да публикуваш само уникално съдържание. Тук трудно ще пробиеш с auto blog. Вземи си домейн и собствен хостинг. Някои ще ти репортне сайта и труда ще ти отиде на вятъра. Избрал си грешна фраза. Няма трафик. Поне това показва keyword tool-a на Seomoz. На първа страница си по фразата "Forex Global leaders" в USA.

С други думи: Уникално съдържание. Собствен хостинг + домейн. Фраза с търсене. Линкове.

forex site.PNGcopyscape results.PNGkeyword.PNG

Човече сложи му adsense
и не се отчайвай.

Човече сложи му adsense
и не се отчайвай.

Но да уникализира статиите, иначе никаква далавера!
Така и не разбрахме, какви са посещенията на сайта? Може би 1-2 на ден?

Споко тука афф, е по труден - но си трябва доста да дадеш докато го постигнеш - форекс афф се базира само на авторитетните сайтове.

А при теб честно е слаба работа, не да хейтвам просто ми се падаш конкурент и като гледам какво имам аз и ти, просто как да станат нещата - ако се отказваш приорентирай си пазараите, но първо се научи от грешките си

• Like
Реакции: Brad

Колегите ти дадоха супер информация, отдели няколко дена и обмисли нещата :)

Алекса трафик ранк 12 108 053. Виждал съм и доста по-лош тафик.
Пейдж ранк ?, тоест няма.
Мета робот - няма.
Мета кийуърд - няма.
Дескрипшън - Forex global trading online(27 символа). Какво очакваш от толкова кратко и безлично описание? Как да те захапе гошо???
Болд - няма.
Н1 - няма.
По какво да познае гошо кое ти е важно и за кое да захапе? Коя ти е темата и с какво искаш да се представиш пред света?
26 снимки нямат алт таг.
Социал медия - няма.

И последно - за три месеца какво искаш? Пачка за зимен курорт на Малдивите ли?

Гошо те е индексирал, но въобще не е наясно ти кой си и какво искаш да кажеш. Въобще не вижда и не разбира кое е твоето Аз.

Успех!

Има още малко до истината и да, пробвай с адсенс. Все пак има още неща за експерементиране преди да капитолираш на 100%. И само да вметна, по архив си почнал с блогинка от миналия месец. Това не е много впечатляващо, даже и за Google. Позадръж го така 3-4, ама пълни, месеци, най-много 6 и после се отказвай. Това писахме преди време, как може да се отказваш още в началото. В реалния свят един бизнес не прави сериозни печалби, даже се броят за загуба, първите 3-4 месеца. Не очаквай да е много по-различно тук. :)

Добър вечер на всички от предприемач.сом...
Афилиет мениджър съм от 3 месеца,цели 3 месеца се трудих ден и нощ без да спирам над блога си всичко 6 дизайн,статии,които да не са идентични..Не съм спал с дни само и само да подкарам желаната поне 1 продажба...Е няма момчета иззорих се и казвам край на този вид бизнес...писна ми очите ми да кървясват...Просто явно не ме бива в този вид бизнес...куция си остава куц...

Честно казано, аз съм много зле с онлайн бизнеса и за мен е един вид просто хоби. Чел съм доста странни мнения тук и това е едно от тях. Нямам идея какво е това животно "Афилиет мениджър" , но след 3 месеца безсънни нощи да сътвориш блог с изцяло копирани статии! Не разбирам, нещо ми се губи. По-добре седни, прочети какво пише във форума, послушай колегите и в никакъв случай не се отказвай. Успееш ли да си докараш трафик, ще намериш начин да изкараш някой и друг $.
Успех!

Погледнах ти и думите, ами колега те мязат на някой хипер маркет от всичко по малко - от брандове, през продукти, до индустрии, чичо ти Гошо освен за разорана нива за начало трудно би те взел - първо че думите форкес и от сорта с по 100 милиона резулата ги забрави, както забрави и аффилиейт мрежи да слагаш както и продукти - а строго фиксирано финансовия сектор в нашия случай инвестициония сегмент - валутен пазар, фючърсни, капиталовия и различни деривати - тука включваш съвети, статии, стратегии, подходи, аналзи и обучение - аз така съм си структуирал сайта -

Гони пазара

Сектор Финанси> Сегмент - Инвестиране > Подсегмент/Ниши - валутен пазар, фючърсни, капиталовия и различни деривати > микро ниши - анализи, обичение, съвети, стратегии и т,н. Дано да вдяваш какво ти говоря.

Това е от маркетинг точка, а иначе някой спец по СЕО ще ти каже такава е подредбата от голямото към малкото и все по съотвестващо. Като избереш какво искаш такива ще са думите.

Не забравяй Онпейджа е около 30 процента останлите 70 процента са офпейджа и те гарантират успеха, ама при теб основата леко куца - така че недей се отказва и пак ти казвам иска се яко търстед за афф

Какви са ти посещенията?

Тъкмо гледам, че ме нямаше 4 дена и дали празници, дали нещо проблем, но сайтът ми е зарадвал по-малко цветари:) Обожавам да влизам и да чета тук, винаги има готини хора, които не само ще ти помогнат, насърчат, отделят време за теб, но и най-важното за моя случай и май твоя: НЕ се предавай и НЕ увесвай нос:) Късмет и успех! Btw и на мен нещо темата ми е много тъмна, а аз си падам по по-светли. Дали можеш да разположиш статиите във вид на решетка, а не на списък? Мисля, че ще е по-добре.

Според мен си се хвърлил в дълбокото, преди да си се научил да плуваш. Като за първи проект си избери нещо по-лесно и ясно за теб. Нещо, към което имаш интерес и разбираш от него.

милия аз чак на 3-тата година почнах да правя пари .........всичко преди 3-тата година беше само проба грешка и пари на вятъра .................то не точно де пак докато се париш и набутваш научаваш много :lol:

Избери нещо,в което те бива.
Едно,че форекс е трудна ниша,второ оправи си .xml - то на блога

Горе