какво е 286
Реалвижън - голямо разнообразие, но трябва да отидеш на място. Иначе може да погледнеш и crash-bg.com
Като ви чувам описаниятa, някои от комповете у нас отговарят на тези изисквания. Само дето вършат повече работа отколкото струват. Така че не си струва да бъдат продавани. Няма да се учудя ако много хора със стари щайги разсъждават като мен.
Някой да знае откъде мога да си купя стари компове работещи в София. Само да работят нормално, иначе може да са и от 90-те примерно:wink: Пунктове за рециклиране на стар хардуер или нещо такова. 100-на лева примерно, барабар с монитора някоя тухла
Ще работи софт на него, няма да се рови в интернет с тях. Едно XP, мишка, кейборд и тва е.За какво ти е стар компютър?
Колко му търсиш на реликватаИмам един Pentium 4 на 1.4MHz с 80гб хард и 1гб рам.
Пц-то е доста компактно ето така излгежда:
Виж файлът 7142
Нямам монитор, но пц-то работи с XP e.. ако имаш интерес можем да се разберем
ПОздрави
Здравей. Купувал съм от тук един компютър - subincho.com. Излезе ми всичко (с монитора, клавиатурата и мишката) около 350 лева. Нищо особено, но върши страхотна работа. В момента се използва за допълнителни неща, които не са много свързани с работния ми процес, но определено нямам притеснения да го впрегна, ако ми се наложи. Страхотен е.
Ако си определил бюджет, може да поразгледаш, ако ти е и на път де. Издават фактури, абе всичко си е от до.