Не съм пускала никога реклами. За бижутата, когато взех сайта преди 4 години, страницата си имаше около 100000 фена. Не съм сливала страници. Но с нея не е имало проблем. В групите си доБавям приятели ръчно. Не мисля, че са таргетирани. Просто каня от моите приятели. Имала съм и преди блокажи, но за малко. 24 часа забрана да публикувам във всички търговски групи. Няколко пъти ме блокираха по този начин. Моите групи се виждат, мога да публикувам в тях, но другите хора не виждат никакви постове. Сега направих опит и публикувах в групата за бижута от друг профил. Постът се появи в групата и се вижда от други хора. В страниците не се виждаха от другите постовете от последните два дни.
Значи проблема ти е в профила , а не в фейсбук страниците или групите.
-Проблема може да е от прекалено много спам - публикуване над 50 публикации дневно в фейсбук групи. 2016 година лимита беше 80 публикации за 24 часа , сега ще е паднал поне до 50 - и като ти казвам 50 , значи това е максимума на максимума. Ако минаваш тези граници - блокират те в това да публикуваш в групи и страници и като цяло публикациите ти изчезват или са скрити.
-Проблема може да е от прекалено много добавени членове за 24 часа в фейсбук групата. В момента ограничението е 50 човека. Ако си ги надминала за 1 ден - блокират те.
-При много блокирания е нормално да не спазваш правилата на фейсбук и да ти правят такива мизерии , докато не ти блокират профила - но ако той е личен профил , нормално е да се държи още и да има много ограничения.
Ако търсиш повече продажби в отделни групи или в твоите лични групи - не прави повече от 20 - 30 публикации за 24 часа.
Ако искаш повече аудитория в фейсбук групите - не добавяй повече от 49 приятеля за 24 часа.
Ако искаш още повече аудитория , можеш да си направиш страницата администратор на двете ти групи. И когато влизаш в групата имаш опция да сменяш администраторите - твоя профил или твоята страница --> Сменяш на твоята страница и отстрани има лента за изпращане на покани от групата ти към страницата ти - така аудиторията от страницата ти ще получава покани за присъединяване в дадената група. Има лимит горе долу е 50 човека на 2-3 часа - така няма да те блокират.
Ако търсиш още повече аудитория - реклама в страниците. Мисля , че изкарваш добри пари и можеш да отделиш за реклама в страниците. Седни и учи за рекламите в фейсбук. Ако искаш да се занимаваш още по-професионално в фейсбук - плати си на Стилиян Запорожанов - ще те научи на всичко и ще ти изгради целия бизнес в фейсбук и трафик към сайта. Също така ако искаш да се занимаваш още по-професионално има предстоящ проект на 12 от най-добрите онлайн предприемачи и специалисти "Digital Pro" се казва проекта.
Спри да правиш голям спам от профила ти. Фейсбук има правила и условия. Някой от правилата и условията се изпипват , а не се четат. Блокирали са те няколко пъти - има причини , от тези причини се взима поука или се изследва максимума за да не те блокират.