Според мен е логично след като системата ти се оказва наказана на един домейн и не си оправил проблема, тя да ти накаже и другия домейн като я преместиш, когато я засече алгото.
Трябва да я огледаш добре, може би има нещо, което пропускаш, което е в разрез с нещо и им задейства алгото.
Custom скрипт ли е какво е ?
А какъв точно беше отговора?
Понеже ако пише, че нямаш проблеми, значи 100% е алгоритъм. Ако имаш проблем, значи е нещо ръчно, което би трявабло да изтече.
Ти поне имаш тема на размисъл.. При мен няма никакви съобщения и всичко ми е загадка.. Оня прай квот си иска
Абе я кажете що е това жужу? Някакво кодово наименование на старите ъпдейти, панди, пингвини и т.н. или нещо ново, че не хващам изобщо?
Нормално от гугъл всички са се изпедерастили, и наказват за щяло и нещяло. Няма по-големи педали от тях в света вече.
Добре аз се чудя, като имам дублирани мета описания в онлайн магазин какво да правя, те няма как да се оправят. В смисъл, описанието на категорията е същото при всеки продукт, няма как да бъде различно описание на категорията при всеки продукт, нали така?Кодовата дума е "риба меч", нали знаеш.. само че тази е летяща.. Колибри
Добре аз се чудя, като имам дублирани мета описания в онлайн магазин какво да правя, те няма как да се оправят. В смисъл, описанието на категорията е същото при всеки продукт, няма как да бъде различно описание на категорията при всеки продукт, нали така?
Добре аз се чудя, като имам дублирани мета описания в онлайн магазин какво да правя, те няма как да се оправят. В смисъл, описанието на категорията е същото при всеки продукт, няма как да бъде различно описание на категорията при всеки продукт, нали така?
Само големите сайтове могат да се показват вече на първи позиции... Малките го изду*аха.
Добре де твоя сайт или сайтове, предполагам август месец и теб е ударил, след това правил ли си нещо по тези сайтове, върнал ли се е при теб стария трафик от преди август, ако се е върнал правил ли си нещо ново?
Ами ше му се не знае на гугала, насочвам се на там, че да правя така сайта да бъде полезен на хората още повече и те да го препоръчват, общо взето ще се стремя към директен трафик, не трафик от гугъл, така поне няма да ме е яд, когато вложа усилия и някой тъп бот мине и ми се изс**е на труда...