Кой те заплашва пък теб, малък лиглъо... Освен common-sense детектора май ти е счупен и детектора за сарказъм.
Чакай сега да броим от 1 до 10, ти можеш да ползваш пръстите ти, за по-лесно:
1. Петрола ще свърши, защото му е паднало търсенето.
2. Болниците не работят, защото така пише във вестник ШОК
3. От девет планини в десета преброихте в Италия кой от какво и от какво не е починал, тъй като те не могат сами да броят
4. Икономиката ще се срине безвъзвратно, нищо че за 200 години история световната икономика не е влизала в криза по-дълга от 2-5 години, след които неминуемо се възстановява
5. Ваксините са лоши, защото водят до излишно чи, което се натрупва в костите
6. Земята е плоска, но няма как да паднеш от ръба, защото икономика.
7. Очаква ни нов социален ред, който е бил подготвян тайно от всички правителства в света едновременно, без нито един техен член да се изпусне пред опозицията.
8. Въздушното пространство ще последва примера на петрола, и ще се свие, заради ниското потребление на въздушните пътища.
9. Във Варна всички сте биячи и имате звукоизолирани мазета, в които се справяте със всеки, който не ви вярва, че еднорозите са истински и всички имате по един вързан в гаража.
10. Е... не мога да измисля повече работи, все пак е 1 през нощта, но си представи че съм казал нещо опониращо за твоето мнение или това на чакрата, и приеми факта, че не можеш да ме обориш като поредната лична обида.
Покрихме ти 90% от мненията.
И преди да ми напишеш отговор как сега територията на Дубай ще се свие, заради заниженото търсене на петрол, ще побързам превантивно да ти кажа, че географията не работи по този начин, нито икономиката работи по начина, по който си мислиш, нито историята се пренаписва всеки път като напишеш някоя глупост подплатена с фалшиви статистики от "едно време".
И кажи на баща ти и майка ти да си намерят работа, да те поотпуснат малко тези нерви и финансов стрес от липсата на джобни.