contra
Well-Known Member
Многото мислене води до задънени улици.Мисля, че е време за ключ.
По-добре си вземи почивка от темата и остави останалите да си бъбрят.
Многото мислене води до задънени улици.Мисля, че е време за ключ.
Нанди-то не е дала един смислен довод за нещо, за да има дискусия, чак се чудя защо и се връзваме.
Показва само, че статистиките ги чете едностранно, за нея 16% смъртност(до момента) е нещо оптимистично и дори упреква останалите, че са толкова черногледи.
Казва на черното бяло, многократно.
Поства линк/видео/статия и казва "Ето на, вижте ся кво стааа тука"
Обижда на общо основание всеки с различно от нейното мнение.
Мисля, че е време за ключ.
А, не. Не искам обяснения, хеле пък детайлни. Просто ползвах поста ти като отправна точка.Сега да вляза в диалог с тебе и да почна да се обяснявам детайлно какво точно съм имал предвид е все едно да се превърна в поредната ти жертва.
Ти ще ми дойдеш най-интелектуално предизвикан. Я почни темата отначало и виж кога започнах да отвръщам на обидите. Всъщност, остави... Ще си скъсаш нещо от тоя, толкова непосилен за теб интелектуален напън.Обижда на общо основание всеки с различно от нейното мнение.
Ей богу, ебати тъпото парче!Я дайте умрелите за днес, бе!
чехльовците да дойдат да ми балансьорничат.
55-годишен мъж от Разлог е починал в болницата в Благоевград, предаде NOVA, позовавайки се на информация от здравното заведение. Той е работил в Банско. Докаран е в болница преди два дни с тежка симптоматика, задух в гърдите, кашлица и висока температура. Тестът, направен в Благоевград, е дал положителна проба.
Общинският кризисен щаб поднася съболезнованията си на семейството и близките на нашия съгражданин, който почина днес в реанимацията на МБАЛ Благоевград. Резултатът от направената му проба с най-сигурния PCR тест за Covid-19 е отрицателен. Не отговарят на истината спекулациите в медиите, че човекът е починал от коронавирус.
Korea, for the first time in 68 days after its first patient has more than 50% recovered. The recovery rate is now at 50.7%. The total mortality rate is at 1.52%.
The age groups showing the greatest mortality rate: 80s < is 16.2% and 70s is 6.49%
As of March 28th, 4523 in quarantine and 4811 recovered.
Не отговарят на истината спекулациите в медиите, че човекът е починал от коронавирус.
За това говорим - за предоверяването. Медиите у нас се скъсаха да повтарят "5-та жертва", сякаш казваха "най-после, много се бавим". Търси се евтина сензация, защото за нея има по-голям глад. Все пак, как ще оправдаеш пред народа си батака, в който го вкарваш, ако не му показваш периодично, че го пазиш от лошия китайски вирус, дето е толкова страшен, че трябва да си го караме изцяло у дома. Достъп до лекар - тцъ.
Основната разлика между извънредното положение и обикновеното положение е, че при първото човешките права се ограничават много силно. Колкото по-голяма е кризата, толкова по-малко права имат хората. В такива условия няма как дори избори да се проведат. При условие, че демокрацията не функционира няма как теми като либерализъм и човешки права да са на дневен ред.Уби ли корона вируса либерализма, това е въпроса или само е на командно дишане, все още. Ако си е намерил апарат, естесвтвено
Ти сериозно ли мислиш, че политиците в момента биха могли да премахнат карантината?
Е, не разбира се. Хванахме се на хорото и ще го играем докрай. Швеция не се хвана, както и Бразилия. https://www.vesti.bg/temi-v-razviti...a-merki-covid-19-bil-medijna-isteriia-6107509
Любопитно ми е дали ще издържат докрай така и ако да, дали цифрите при тях ще са много по-различни от тези в страните със строга карантина?
И Юк и Холандия мислеха така, вече не мислят. И тия като им пламне епидемията след седмица, две и ще сменят мнението.Е, не разбира се. Хванахме се на хорото и ще го играем докрай. Швеция не се хвана, както и Бразилия. https://www.vesti.bg/temi-v-razviti...a-merki-covid-19-bil-medijna-isteriia-6107509
Любопитно ми е дали ще издържат докрай така и ако да, дали цифрите при тях ще са много по-различни от тези в страните със строга карантина?
И как обясниха, че ще стане това, че не гледам брифингите постоянно? Как карантината за всички сега (в този момент) ще направи заразяването поетапно спрямо капацитета на здравната ни система?а по-скоро намаляне на броя заразени по едно и също време
Бърни, мерките навсякъде са само медиен шум. Няма такива, така че разкарай мантрата "добре че действахме бързо". Познавам точно трима човека, които се върнаха от Англия. Подписали са за карантина, а се шляят по улиците. Както вече казах - влаковете. Никой не проверяваше пътуващите, а това е масов транспорт. Значи в кола по двама (пълен абсурд за семейства с едно или две деца), а във влака - бухайте се, разменяйте сополи. Тая карантина не е превенция на нищо, освен на минималния доход на обикновения българин. Апа тва с единия милион как го изчисли...И Юк и Холандия мислеха така, вече не мислят. И тия като им пламне епидемията след седмица, две и ще сменят мнението.
Ако не бяха въвели тая карантина толкова рано в Бг, с това болно и старо насоление щяхме да намалеем с 1 милион много бързо. Дано повече хора я спазват, че въпреки че не сме гореща точка - може бързо да се промени. Лошото за нас са идващите българи от другите държави, които вече са пламнали - като нищо може да пренесат заразата, защото мерките по границите са слаби до колкото чух от познати.
Глобата е от 10 до 50к и до 5 години затвор. Не съм сигурен за точните цифри но сумите бяха големи за глоба.Познавам точно трима човека, които се върнаха от Англия. Подписали са за карантина, а се шляят по улиците.
И как обясниха, че ще стане това, че не гледам брифингите постоянно? Как карантината за всички сега (в този момент) ще направи заразяването поетапно спрямо капацитета на здравната ни система?