Ухан и околностите, и болниците бяха три, а междувременно за 2 седмици направиха и нов завод за маски с капацитет 250 000 на ден!
За мен това си е биологично оръжие и като нищо може и китайците да са си го пуснали сами, за да минат първи през това, а после да скапят икономиките на целия свят, а те да бълват и бълват продкути...
Зарежи милярдите. В Ухан (градът, от чийто пазар се смята, че тръгва заразата) имаше 14000 диагностицирани за 24 часа. На някой, ако му се търси, нека провери колко от случаите, които са сложени в Китай, са именно в Ухан. Най-вероятно доста голям процент.
Това е пак сравнително малък %, на фона на цял Китай, но следвайки официалните данните за способността на вируса да се пренася + дългият инкубационен период, то тия цифри, може още на следващия ден да станат няколкократно увеличени, а докато се вземат мерки, вече да е късно.
Това са ти заразените, след което са наложени супер рестрикциите - 2 месеца под ПЪЛНА карантина.
Наблюдавам, че тук се дават за пример държавите/а, които са се справили сравнително бързо, но пък е неудобно да се споменат мерки, с които са го постигнали.
Да, фактите са, че в Китай цифрата на диагностицираните заразени е:
..., а мерките това да се случва е двумесечна пълна карантина. Все неща различни от това, което искаме тук - хем вълкът сит, хем агнето цяло.
А за бонус, ето я разликата между наложени мерки навреме (долу-горе) и такива със закъснение:
Виж файлът 19000
Виж файлът 19001
В китайската графика е странно как толкова рязко са спаднали случаите. А никъде в Европа няма такива наченки...
ПС: 14-те хиляди в Китай е пикът, който САЩ все още не са стигнали, а последните дни не падат по 15К нови.
Невалидна аналогия.Някои хора продължават да не могат да осмислят, че става въпрос за ефекта на снежата топка. Ако не я спреш навреме отива надолу, става по-голяма и ти събаря къщата.
...
Китай - общо заразени 81,470, умрели 3,304Да бе и тази класация където я показват е тотално сбъркана, как може да сравняваш страна като Китай с един милиард и кусур население със Италия която 80 милиона ли са колко.
Еди колко си болни, но при положение, че там са един тон народ за какво говорим....
Правилно би било всичко да се изразява в проценти на глава от населението, но тогава цифрите няма да са толкова фрапиращи.
Абе има нещо идиотско в цялата работа не мислите ли?
Е, много си тъп, човече! Аз мога да издържа - работя онлайн, така че за мен карантината не променя нищо. Променя живота на сестрите ми обаче, които в момента са в неплатен отпуск и не знаят как ще оцелеят, ако тая карантина се проточи във времето. Те имат деца, аз не, така че отново съм в по-изгодна позиция. Спри да мислиш само за и със собствения си гъз. Нали уж за другите го правехме?Тука разни чакри не мога да издържат 2 седмици в тях
Много хубав сайт. Отде ги вадиш такива?...
Ето една статия още от 11 март, на която почти никой не е обърнал внимание:
Имунолог: Този коронавирус има два щама, а тестовете сега не правят тази разлика
Има възможност епидемията да бъде спряна и хипотетично - вирусът да умре, защото той съществува само при пренасянето от човек на човек, твърди учениятepicenter.bg
Аз пък тъкмо ти бях направил модерна шапка от фолио за печене да си слагаш като пишеш във форума, пък ти така да ме нападаш... Нямаш благодарност никаква, чакра!Е, много си тъп, човече! Аз мога да издържа - работя онлайн, така че за мен карантината не променя нищо. Променя живота на сестрите ми обаче, които в момента са в неплатен отпуск и не знаят как ще оцелеят, ако тая карантина се проточи във времето. Те имат деца, аз не, така че отново съм в по-изгодна позиция. Спри да мислиш само за и със собствения си гъз. Нали уж за другите го правехме?
При теб се наблюдава нещо много неприятно, всъщност няколко неща:
Първо: Адски злобно човече си. Вероятно заради инвалидността ти, но ние здравите не сме виновни. Съжалявам те, но не мога да ти помогна, освен като ти служа за боксова круша. Надявам се поне това да ти носи утеха. Давай, аз съм здрава, мога да те нося на гърба си;
Второ: Мислиш се за много умен, но аргументите ти сочат обратното;
Трето: Мързи те или просто нямаш капацитет за критично мислене. Очакваш всички да се доверяваме сляпо на правителството, което цялостно и като отделни членове, включително на щаба по кризите, ни е лъгало многократно. Е, няма как да стане.
Някои хора продължават да не могат да осмислят, че става въпрос за ефекта на снежата топка. Ако не я спреш навреме отива надолу, става по-голяма и ти събаря къщата.
Може би най-точните две изречения от цялата тема.Тука разни чакри не мога да издържат 2 седмици в тях при все неограниченото количество занимания
Е, много си тъп, човече! Аз мога да издържа - работя онлайн, така че за мен карантината не променя нищо. Променя живота на сестрите ми обаче, които в момента са в неплатен отпуск и не знаят как ще оцелеят, ако тая карантина се проточи във времето. Те имат деца, аз не, така че отново съм в по-изгодна позиция. Спри да мислиш само за и със собствения си гъз. Нали уж за другите го правехме?
Същата точност, вие злобарчетата в темата следвате и при представянето на данните касаещи епидемията. Можеш ли да изброиш поименно /никнейм/ всичките 50 човека, които ми се смеят?другите 50 човека, които ти се смеят на теориите за новия световен ред
Щях да те питам какво разбира една стара мома от такива работи, но при теб обикновено отговора е нищо независимо от темата, така че няма да си губя времето в излишни въпроси.а злобата на мекопишковци като вас.
Не забравяй, че ти почна с личните нападки и епитетите, да не стане после, че не сме джентълмени.