Що говориш за мен в мъжки род, Валодя? Иначе съм имунизиранА срещу всякакви свинщини, да.Нанди е имунизиран още от свинския грип преди години, дреме му за този. Другите да му мислят.
Почти 2000 в САЩ и 1500 Франция. Грипче е, няма спор...07.04
Виж файлът 19059
То не е и грипче, а някакво театро, в което сме просто тъпи статисти.Почти 2000 в САЩ и 1500 Франция. Грипче е, няма спор...
Ти кога последно ходи до болница и видя опашки от "болни от коронавирус", бе кьопавия?Все едно тук като идеш до болницата и няма опашки от болни от коронавирус отпред
Ти не спря да ми се катериш по главата, бе дебил. Игнорирах те, но разни хора те цитират, поставяйки те бързо на мястото ти (в миша дупка) - мятам по едно око. Общо взето ме забавляваш с безграничната си простотия. Я, ходи съди хостинг компаниите и не ми се пеняви като сприхава лелка.С това негативно отношение,
Предвиждане и превенция. Добре е да се прилагат в някои случаи.То не е и грипче, а някакво театро, в което сме просто тъпи статисти.
Да ви пусна пак "тежкото" положение в щатските болници, щото явно не сте го гледали първия път:
...
1. Форума не показва цитати на игнорирани потребители, селска зелке.Ти не спря да ми се катериш по главата, бе дебил. Игнорирах те, но разни хора те цитират, поставяйки те бързо на мястото ти (в миша дупка) - мятам по едно око. Общо взето ме забавляваш с безграничната си простотия. Я, ходи съди хостинг компаниите и не ми се пеняви като сприхава лелка.
И не ми давай съвети, а марш под юрганчето, че Торбалан тропа на вратата.
п.с. Преди това пусни лично направен от теб клип, на който се виждат "опашките от болни от коронавирус" в бг-болниците. Така си ги шляпаш, колкото да не заспиш.
Е, не всяка нация е добитък, все пак. Някои се дразнят, когато виждат колко мърляво се опитват да ги манипулират.тоя истеричен лумпен във видеото