stanev
Member
Овци, бате. Минавам през маркетите и гледам опашки от вън. Овчата глава си мисли, че ще се затвори в тях и ще отмине всичко и ще го пропусне. В такива момента се, както викаше Жокера в Батнам, се разбира кой какъв е и каква душица носи. Ще се запаси като за последно, недавайки възможност на другите около него да вземат продуктите, нужни им за 1-2 дни, ще се прибере, ще се заключи и ще чака всичко да се размине. Страхливци и мишки. Срам ме е, че съм около такива хора, но това е положението. Пред аптеките положението беше същото.
Това е нормално следствие, просто е такава мисълта и действията на хората. Което е доказателство, че са глупави. Защо? Защото глупавите хора реагират импулсивно и първосигнално. Умните, отделят време да анализират, осмислят и тогава взимат адекватно решение, но тъй като не са много - резултатите са на лице. Пълни магазини, изпразнени рафтове, напълнени торби с лекарства и какви ли не идиотии.
Сори, ако съм краен, но за жалост това, което ще ни затрие сме самите ние. С помощта на медиите и незумно неориентираните ни управляващи.
За да си взема днес едни цигари, обиколих 3 квартални магазини, в които гледах да има по-малко от 3-4 души. Защото простотията ходи по хората, всички големи маркети бяха с опашки пред входовете.
Абсолютно съгласен съм с написаното