CryptoInvest
Active Member
Ок болният ще барне една дръжа на вратата, след това ти нея и ще си "бръкнеш" в носа. Това е една идея по ок.Гнус ме е да се случи точно по този начин. Ако има малко по-хигиеничен/изискан съм ок.
Това нали осъзнаваш колко абсурдно звучи на фона на предишните ти пукликации в тази тема? Ако ще се мре, всички ша омрем, не звучи сериозно. Опасността е реална, аз съм от младите хора, тези които не са толкова застрашени но няма гаранция че при мен няма да има усложнения нали така? няма застрахован? Препдолагам имаш близки/роднини/приятели които са 50+ или такива със сериозни здравни проблеми? За тях поне малко не ти ли пука? Ти и аз и всеки един от този форум може да е болен, и това да не го знае. Какво правим ако не нося маска а съм болен? Заразявам наред без да знам. Помисли малко върху тези думи, не искам да обиждам никой, но някои типоче тука си мислят че е ташак работата и че това е "поредния пуснат вирус, който ще помогне на фармацефтичните компании да направят пари". Да, затова още няма ваксина, съгласен съм, която да те предпазва от коронавируса. хахаха това е супер нереиозно да го каже човек с IQ над 80 да кажем, който същевременно развива бизнес. Просто не е сериозно.Ако се касае за по-страшна опасност, ми няма какво да направим. Ще се мре... Все пак сме дошли с уговорката, че няма да се заседяваме тук много...