nandibandi
Well-Known Member
sky ви го каза, ама вие сте си... хммм, да кажем твърдоглави. Ще спрете да ме цитирате и да ми задавате тъпи въпроси само ако ген. Мутафчийски ви го забрани чрез медиите.ми то от 717 поста, 95 са нейни.
sky ви го каза, ама вие сте си... хммм, да кажем твърдоглави. Ще спрете да ме цитирате и да ми задавате тъпи въпроси само ако ген. Мутафчийски ви го забрани чрез медиите.ми то от 717 поста, 95 са нейни.
За нещо по-скромно си мислех. Пасат, Шкода.бул. „Княз Александър Дондуков“ №1, 1594 София
Търсиш Бойко, кажи му, че аз те пращам. Имал бронирани мерджани на по 10 години
Ама вчера се оплака по телевизията, че много се чупели и трябвало нови.бул. „Княз Александър Дондуков“ №1, 1594 София
Търсиш Бойко, кажи му, че аз те пращам. Имал бронирани мерджани на по 10 години
То натам са тръгнали нещата май.
Нанди, мисля, че ти предложих доста адекватно предложение, че да докажеш на хората, включително и на мен, че вирус няма и всичко е една измислица. А пък ако се окаже истина, пари ще изкараш доволно.Ама е коремен хирург, не вирусолог. То и Петър Берон беше професор д-р, ама специалист по буболечките. Вие му имате сляпо доверие на Годжи, щото ви захранва с паника и го играе "строга господарка"(кеф за робския манталитет). Имам лоша новина обаче за вас - човешкият мозък не е устроен да поддържа равни нива на стрес и тревожност дълго време. В един момент ще изпаднете в апатия, пък може и единствената ви мозъчна гънка да се активира, и да видите абсурда в чистата му форма.
Тук се засяга тема, към която съм много "чувствителен". Та, НИКОЙ ОТ НАС НЕ Е СВОБОДЕН!!!!!!!!! Свободата е мит, до някъде. Защо? Какво точно означава свободата? Да правя каквото си искам, както си поискам и където си поискам. Обаче това няма как да се случи ако живееш в общество, защото има правила и норми, които трябва да се спазват, за общото благо. Та, затова казвам че никой не е свободен напълно. До някъде съм съгласен, че училищата не са нещо което е много ок. Там не те учат да мислиш, а по-скоро да спазваш правилата, което е ок, за да живееш в обществото, но не е ли важно да се научиш да мислиш разумно? Всъщност всеки може да е свободен, напълно свободен. Който иска да е свободен, отива в гората или някъдето където няма жив човек и вече е свободен. Обаче тук идват и още едни малко по-сериозни проблеми, например като това да си откреш сам храна и да се предпазваш сам. Та Нанди, за каква свобода ми говориш? За това че не те пускат да си бичиш по пейката пред блока с партийките или? Бас хващам, че още един път поне ще затегнат мерките, защото реално повечето от "свободномислищите" не спазват мерките за сигурност.Ти разлика между социална отговорност и подчинение на населението правиш ли? То чак е жалко, че тая болест е толкова безопасна, че иначе щеше да прочисти планената от безотговорни “свободомислещи” хора.
Имам един съсед - младо момче. Много свободамислещ - не можеш да го видиш да не е напушен или надрогиран, расти, татуировки от глава до пети, обеци навсякъде - мязапна караконджул. Някакво хипи, подозирам, че не се и къпе. Самият той ти обяснява колко е свободомислещ и как не се подчинявал на никой, нас ни били ограбвали и контролирали корпорациите. Училищата и универсштетите ни промивали мозъците и той бил спрял да учи в 10-ти клас. Ама същия работи във фуудпанда и кара колело в студ и пек и разнася манджи по цял ден, щото даже и книжка няма, щото колата била зло, пречела на свободата на човека. А събота, и неделя, когато аз съм свободен да правя каквото намеря за добре с цитирам “подаянието давано от корпорациите”, пичагата разнася вестник Кауфланд. И живее у баба си, понеже майка му го изгонила, да се научи да се оправя сам. Егати свободата. Ама без образование и умения не стават нещата, колкото и да си свободомислещ. Толкова за свободомислещите.
Истинските свободомислещи са предприемачите, които работят за себе си или наемат другите да им работят и наистина могат да решават какво и как. Всичко друго е илюзия за свобода.
И тъпите въпроси продължават, пък после ми бройте постовете.@nandibandi сега ако кажеш, че и Канген вода пиеш.
Е, и аз това говоря - къде е разногласието? Всъщност знам къде е. Аз никога не съм зачитала авторитети, а вие сте лесно манипулируеми послушковци. Мнооого здраве и на теб.Не говоря само за болест, говоря и за фалити, безпаричие и т.н
Послушковци? Ти какво, против света ли заставаш? Майко мила, отказваш ме да коментирам повече. Т.е. отричаш, че има световен глобален проблем? Или ти така, напук...То от там идва проблемът и самата зараза. Е от такива мисли. След такова изказване нямам надежда, че ще махнат карантината скоро.Е, и аз това говоря - къде е разногласието? Всъщност знам къде е. Аз никога не съм зачитала авторитети, а вие сте лесно манипулируеми послушковци. Мнооого здраве и на теб.
Кръглата земя е разбаротка на военните.Дайте да спрем спора тук.
Мисля, че има по-голям потенциал да поспорим за плоската земя, ХААРП, кемтрейлс, извънземните...
Не, не отричам. Световен глобален проблем има, но той не е здравословен.Т.е. отричаш, че има световен глобален проблем?
Хахахаха, ти уби рибата. Не е здравословен, измислен е, за да стане нарочна криза и богатите да станат по-богати, нали? Така мислиш, нали? И вирусът е пуснат нарочно... И броячът е изкуствен, в Италия явно лъжат и т.н. Ясно, разбрах. Наистина за такива като теб мерките трябва да се затегнат до "под ключ" и най-много до магазина с декларация...Не, не отричам. Световен глобален проблем има, но той не е здравословен.
Има ли доза истина в тая картинка, понеже не Ви следя разговорите и не го знам кой е тоя “доктора”?От на доктора страницата.