AMOUN
Well-Known Member
От: От: От: Относно избор на куриерска фирма за онлайн магазин
малките фирми имат договори с големи и не бавят пратките, цената им е по-добра и се стараят. разбира се всичко си има изключения,
Да еконт е най-лесния вариант, но не е най-изгодния.
и как ще ти докарат пратка до 2 килограма за 5 лева с отстъпката за 24 часа?
Днес примерно трябва да изпратя нещюо по еконт и ми искат над 20 лева до офис, което с друга фирма ще е 15 до адрес.
но това са си мои виждания де, не ви обвързвам с тях и си ползвайте който куриер искате, аз няма да спечеля нито да загубя от това
не мога да се съглася с теб, дори и 30% са малко при еконт, но щом на теб ти харесва да работиш с тях прави го. Предполагам че клиентите пшлащат доставката и затова казваш че е идеално.Как да рабяота с някоя малка куриерска фирма каот ще доставят пратката до клинета евентулано след седмица?. Еконт отдавна дадоха на онлайн магазините 30% отстъпка. И дори при 20% 5 лв да ти докарат поръчката под носа за по малко от 24 часа е перфектна цена
малките фирми имат договори с големи и не бавят пратките, цената им е по-добра и се стараят. разбира се всичко си има изключения,
Да еконт е най-лесния вариант, но не е най-изгодния.
и как ще ти докарат пратка до 2 килограма за 5 лева с отстъпката за 24 часа?
Днес примерно трябва да изпратя нещюо по еконт и ми искат над 20 лева до офис, което с друга фирма ще е 15 до адрес.
но това са си мои виждания де, не ви обвързвам с тях и си ползвайте който куриер искате, аз няма да спечеля нито да загубя от това