Форумът сте вие. Това е факт, който няма никога да отрека. Логото - твоя инициатива. В интерес на истината вярвам, че не само сме загубени без потребителите, но и имаме нужда от тях. Искам като казваш, че форумът е ваш, наистина да е така, защото сте вие - развивайте го. Ние реално само можем да бъдем вече "обслужващ персонал" тук. И това не е шега. Това, което си написал ме радва и по-никакъв начин не се чувствам като собственик, по-скоро това сте вие. Вие пишете, вие споделяте, вие го развивате и вие сте двигател. За това и аз се чувствам по-скоро като потребител, което за мен вече думата "потребител" има други значение в тази общност.
Красен, няма да се повтори.
И като цяло се извинявам на всички за това, на което станах свидетели. Надявам се да го приемат. А аз обещавам да помагам на всеки, поискал помощ. Даже го направих към двама потребители на лично, пишейки този пост.
Блинки, търпеливо и мълчаливо чаках седмици наред да ми отговориш на личните, по същия начин изчаках да премине и бурята ви.... не ми се пишеше тук, но така се надявам, че най-сетне ще решиш да ми отговориш....