Отностно продвалник и лекото спамване на реклами

Maji92

Active Member
Здравей.
Аз може да съм новобранец тук но все пак искате / не искате ще си дам моето мнение.
Не смятам,че ще те баннат ако не прекалява.
Дефиниция за прекаляване : качване на ново на всеки 20 минути и правене на спам към сървара.
Дефиниция за не прекаляване : качване 1 или максимум 2 пъти на ден на не повече от 10 обяви.

Смятам,че ако се движиш по дефиниция номер 2 няма да имаш проблеми+ това ще е тъпо ако аз си напиша скрипт и си го ползвам сам и те ме баннат защото съм си олеснил животеца които не е хич лесен с цел да изкарам някои лев нат 310те който взимам * примерно говоря *
Адски тъпо ще е от тяхна страна НО ако спамиш на 20 минути бих те линчувал на площада в Плевен * доста е голям и има сцена даже * + бан.
Това и аз не бих го толерирал.

Благодаря за отделеното време.

Това чудо може да успееш да го продадеш само на пазара или чаршията в твойто село, а до всеки дръзнал да го купи да чака и бан от лошите хора от продавалника с него ще ви замине и доброто име което сте градили досега

От: Увеличете вашите продажби през продавалник.ком. Вижте как.

Ем таквос чудо няма да го търпя и минути. :shock:

Дефиниция за прекаляване : качване на ново на всеки 20 минути и правене на спам към сървара.
Дефиниция за не прекаляване : качване 1 или максимум 2 пъти на ден на не повече от 10 обяви.

Здравей.
Извинявай,че спамя но може ли да ми кажеш какво няма да търпиш :)
Ако може да си малко по-обстоен с отговора.

Ем таквос чудо няма да го търпя и минути. :shock:

ДА ползвам момента на бурята и да попитам, според вас след като наляха толкова пари в продавалник, дали ще пребъде? или ще последва съдбата на акуро ли беше?

Мен друго ми е интересно, как са направили рекламите от адсенса по този начинadsens.jpg
това в личните съобщения и така стават и по 10 реклами на една страница
ДА ползвам момента на бурята и да попитам, според вас след като наляха толкова пари в продавалник, дали ще пребъде? или ще последва съдбата на акуро ли беше?

От: От: Увеличете вашите продажби през продавалник.ком. Вижте как.

Мен друго ми е интересно, как са направили рекламите от адсенса по този начинВиж файлът 7672
това в личните съобщения и така стават и по 10 реклами на една страница

premium account :rolleyes:

Здравей, ами имам предвид това което си написал, ако някой на всеки 20 минути ми пълни базата с боклук няма да го търпя хич. ;)

Здравей.
Извинявай,че спамя но може ли да ми кажеш какво няма да търпиш :)
Ако може да си малко по-обстоен с отговора.

От: Отностно продвалник и лекото спамване на реклами

Интересно защо все го гледате от вашата камбанария? Правиш сайт за обяви, той тръгва, през него се предлага и продава в обеми. Логично е потребителите като усетят това да започнат да стават все по-изобретателни в опитите да продават повече. А ако не е забранено, значи е разрешено.
Друга тема е, че продавалник са си тъпаци по дефолт. Там редовно са ми сваляли снимки на продукт, защото били твърде хубави (?!?!) за нов продукт. Ми сори, ама аз не приемам снимането на продукт върху мушамата на баба от село за нормално! Смъкват ми обяви за грешна категория, когато изобщо не е така. Изобщо от страна на администрация са майка плаче тия.

Интересно защо все го гледате от вашата камбанария? Правиш сайт за обяви, той тръгва, през него се предлага и продава в обеми. Логично е потребителите като усетят това да започнат да стават все по-изобретателни в опитите да продават повече. А ако не е забранено, значи е разрешено.
Друга тема е, че продавалник са си тъпаци по дефолт. Там редовно са ми сваляли снимки на продукт, защото били твърде хубави (?!?!) за нов продукт. Ми сори, ама аз не приемам снимането на продукт върху мушамата на баба от село за нормално! Смъкват ми обяви за грешна категория, когато изобщо не е така. Изобщо от страна на администрация са майка плаче тия.

Мразя ги, но не са тъпаци :)
не съм сигурен дали само ги мразя или и им завиждам също.
Толкова реклама толкова набиване на сайта в главите на хората.

Преди това базар.бг и те бяха така, седят модерират и трият примерно защото частна обява си пуснал а прилича на фирмена.
Просто се чудя щом като се инвестира толкова много в реклама и популяризация на този сайт, смятат ли че ще си избие вложенията.

Това з абг е огромен разход толкова реклама за един сайт не са правили дори и карс.бг

Но дори и в нашите дребни сайтчета, дразни когато започне борба на кого обявата му да е най-отгоре в класацията, всички те ставали свидетели на подобни войни.
Със смс-си с редактиране и препубликуване на обявата и всякакви номера.

Като си пуснеш сайт за обяви ще разбереш братле колко е гадно и противно някой да те спами с един и същ контент постоянно. :)

Като си пуснеш сайт за обяви ще разбереш братле колко е гадно и противно някой да те спами с един и същ контент постоянно. :)

Тук си много прав...в нашият сайт ми е идвало да звънна на човека с обявата и да му ....една майна. Така и с Продавалник съм направил, блокирал съм им емайлите във всички мой пощи да отиват директно в СПАМ.

От: От: Отностно продвалник и лекото спамване на реклами

Аз сега се нервя на новата мода, щото постоянно ме тероризират да им трия обяви. В категория запознанства са се изучили някои да пускат обяви с снимки и телефони на трети ора, и онея постоянно ми реват или по телефона или на мейла. :D

Иначе за спама съм им дал лабаво, да ми тъпчат базата ама поне си реших проблема с дублираното съдържание. :)

Тук си много прав...в нашият сайт ми е идвало да звънна на човека с обявата и да му ....една майна. Така и с Продавалник съм направил, блокирал съм им емайлите във всички мой пощи да отиват директно в СПАМ.

Аз сега се нервя на новата мода, щото постоянно ме тероризират да им трия обяви. В категория запознанства са се изучили някои да пускат обяви с снимки и телефони на трети ора, и онея постоянно ми реват или по телефона или на мейла. :D

Внимавайте с обявите за запознанства, пуснати на неподозиращи хора. След няколко седмици съм на дело заради такава обява. А и преди това е имало доста пак запитвания от полиция за разни такива...

Да де но темата беше за скрипта който така или иначе ако ползваш умерено * 1-2 пъти на ден * едва ли ще ти е такъв огромен проблем.
Аз мога и на ръка да го правя но така ще стане по-бързо ;)
Разбиран,че имаш такъв сайт и е тъпо да се оспамва с глупости но сещаш се не е забранено... защо да не си оптимизирам продажбите :?

Ами гаднички са да, аз иначе като поискат си ги трия като ми сигнализират де, иначе няма как да знам коя е реална и коя не. :)

Внимавайте с обявите за запознанства, пуснати на неподозиращи хора. След няколко седмици съм на дело заради такава обява. А и преди това е имало доста пак запитвания от полиция за разни такива...

Да де но темата беше за скрипта който така или иначе ако ползваш умерено * 1-2 пъти на ден * едва ли ще ти е такъв огромен проблем.
Разбиран,че имаш такъв сайт и е тъпо да се оспамва с глупости но сещаш се не е забранено... защо да не си оптимизирам продажбите :?

как да не е забранено? Чел ли си правилата за ползване?

ще оптимизираш докато те хване админа и не ти изтрие всички обяви по ип и мейл, тогава ще се оптимизират на конкуренцията ти продажбите

Да имам 3, и в условията за ползване изрично е казано, че дублирането на обяви е забранено и се наказва от екипа. А пък ти като искаш да си оптимизираш приходите не ти пречи да си пишеш обяви, с различно съдържание дето няма да са спам, и ще ти помогнат повече от колкото ако си пускаш една и съща обява постоянно. ;)

Те собствениците на продавалник са направили и специално сайт за търговци,ама секи налазва там където е фрии,а иначе си дърпаш едно файлче качваш си го в главната директория кихаш по некой лев на клик и всички продукти се експортират на сайта им,но има и друго което кара хората да бягат от там,а именно възможността да сравняваш цени с други сайтове говоря за Пазарувай.ком нали и той е на Поляците или Унгарци ли са не ги знам точно.

Някой има ли такъв скрипт?

Горе