Happy George
Active Member
Здравейте, може би повечето от Вас знаят, че освен дизайни се занимавам и с озеленяване на дворове, хотели, ресторанти и т.н. От скоро почнахме да озеленяваме и предмети като сандъци, куфари, каруци, лодки и коли. Проблема е ,че доста трудно се намират автентични/стари предмети, които може да озеленяваме. За това пускам тази тема с такава цел да намеря повече предмети за нашите идеи.
От какво се интересуваме.
- Горе долу всеки интересен предмет в който може да се сложи пръст и цвете. /стомни, сандъци, куфари, каруци, бурета, може би някакви стари шкафове, шивачни машини на маси/едно време баба ми имаше ама къде отиде.../
Какво предлагам.
- Ако ми хареса предмета да Ви изготвя едно векторно лого за вашия бизнес.
- Транспорта ще става по еконт ,аз поемам разходите за него.
Как ще процедираме.
- Вие ми показвате предмета на снимка, ако ми хареса ще уточним какво лого желаете и другата нужна информация за транспорта.
Надявам се сте разбрали идеята ми. Ще кача няколко снимки по-късно, за да добиете по-добра представа от какво имам нужда.
От какво се интересуваме.
- Горе долу всеки интересен предмет в който може да се сложи пръст и цвете. /стомни, сандъци, куфари, каруци, бурета, може би някакви стари шкафове, шивачни машини на маси/едно време баба ми имаше ама къде отиде.../
Какво предлагам.
- Ако ми хареса предмета да Ви изготвя едно векторно лого за вашия бизнес.
- Транспорта ще става по еконт ,аз поемам разходите за него.
Как ще процедираме.
- Вие ми показвате предмета на снимка, ако ми хареса ще уточним какво лого желаете и другата нужна информация за транспорта.
Надявам се сте разбрали идеята ми. Ще кача няколко снимки по-късно, за да добиете по-добра представа от какво имам нужда.