vladimirpetrov
New Member
Здравейте на всички.Чудя се откъде да започна ... Аз съм чисто нов потребител на този форум и впечатленията ми от него са много добри . Тук е мястото да кажа едно голямо БРАВО.Зачетох се , но просто нямам времето да завърша цялото околофорумно пътешествие.Най - голямо впечатление ми направи че почти всички имат идеи , някои вече реализирани ,или такива които предстоят да бъдат реализирани , но на няколко места видях - "идея има - пари няма" колкото и неетично да звучи.Както казват хората за всеки влак си има пътници.Тук идва и моята идея , впечатлен от вас , аз съм решил да започна съвместно партньорство с някои от хората с идеи и без налични средства . Та както съм написал и във заглавието - от вас идеите от мен средствата за постигането им .Пишете в темата или на e-maila ми.
Послепис: Надявам се да не натоварвам никого с моите размисли и страсти на глас , в този случай на клавиатурата.
Послепис: Надявам се да не натоварвам никого с моите размисли и страсти на глас , в този случай на клавиатурата.