Дано съм успял поне да те накарам да се позамислиш. И не го казвам тук, само за теб, а за всеки с колебания дали да почва или да се захваща.
Ако не за себе си, то поне някой да каже - "Да наистина има такива хора тук! Ако не десетки К, то поне се изкарва .... (тази и тази сума), от еди-колко си сайта..."
Ето аз казвам:
Да, наистина има такива хора тук!
аз мога да ти кажа, че сума от $ 2 000 - 3 000 на месец е нормално за човек занимаващ се сериозно
какво означава ли?Е това вече е сериозна приказка
Банкови разпечатки не ме интересуват. Само ще те помоля да ми дадеш дефиниция на : "човек, който се занимава сериозно"!
Много си прав за "потайните хора"
$INeed$, не мисля че е добра стратегия да се хвърлиш в дълбокото преди да си се научил да плуваш...
"Хубави" съвети даваш gangster... Жалко, че ти самият не ги спазваш, ами се вреш по форумите
Blinky не говори глупости! Много добре знае за какво става въпрос и жалко, че не са повече хора като него!
Стига сме спамили темата! Давайте по същество!
така е. подкрепям те. не трябва да се мяташ веднага, но повярвай ми, не е толкова голяма дилема, че да му се чудиш толкова. на мен в началото ми трябваше да чуя как работи и новата кола на човека, който се похвали. другото беше изцяло на мен. аз не мога да порявам, че в момента има такова място, в което всичко е поднесено на тепсия и хората пак се чудят. като почвах с това имаше един bgdev форум, където хората говореха само и единствено за програмиране, дизайн и кви ли не щуротии и милите бяха отделили една малка секция за парите от интернет. беше доста депресиращо. за това се учудвам на всеки колебаещ се. ако бятхе на мое място тодава, даже нямаше да стигнете до идеята за изкарване на пари онлайн.$INeed$, не мисля че е добра стратегия да се хвърлиш в дълбокото преди да си се научил да плуваш...
на мен в началото ми трябваше да чуя как работи и новата кола на човека, който се похвали