Колегата навярно продава линкове във фб/води почитатели към страници, покани и прочие. Към момента лично аз спрях всякаква монетизация на всички фронтове. Края на годината ме накара да помисля по-мащабно и мисля да преустроя много неща... Иначе досега съм ползвал адсенсе, което за БГ си е утрепия. Продажба на линкове, банери, смс-и.... Само може би качествен опит с афф програми нямам, но нещо май не ме и влече натам (което е навярно грешка от моя страна...). От край време мъкна(пусто време не стига...) и един софтуерен проект, който е насочен в помощ на уеб-мастърите... но се надявам, че първото тримесечие на 2011 ще види бял свят. Общо взето това е при мен.Фейсбук печалба... не съм чувал за такава.
Продавам собсвени продукти на собсвен сайт.Това е единственото от което съм успяла да искарам някой лев онлайн.
Чудя се дали да се захващам със адсенс чувам доста противоречиви мнения ,а и това че правят разни номера е доста отчайващо.Някой запознат може ли да каже има ли как да следиш колко си спечелил и дали са точни при плащанията