Е как от къде от Марсианците - Кюриосити ти кво мислиш че прави там. Агент е на svejo и компания
Свещото е (вече) към xenium.bg, която е медийна група и печалбите и идват от продажба на реклама под формата на - CPM реклама, текстова реклама, бекграунд брандинг, мейлинг в медията и може би тук-таме PR статии.
В кода си имат <!-- AdOcean --> , което показва, че оперират с рекламен софтуер и продават реклама по цените, както са обявени за всяка една медия. Може да се видят цените, и претендират да са 3тата по големина онлайн медия. Това е, което мога да кажа. Поне от пръв поглед. В момента виждам реклами (CMP) на Мтел и Нескафе.
Еее, аз мисля, че темата е сериозна и докато си напиша каквото мисля, преди мен вече бяхте се изредили по темата.Баце сърдит съм ти! Развали купона.
Еее, аз мисля, че темата е сериозна
Въпроса си е съвсем сериозен. Не знам защо започнахте да обиждате даласа. Преди като имаше тема "От какво печели Замунда" не бяхте толкова отворени.
По въпроса Блинки изчерпа каквото имах да кажа.
Братле, просто ми е интересно член на форума с близо 1200 мнения да зададе такъв въпрос.
За мен не може да е сериозен въпроса зададен от такъв потребител с толкова мнения, ако примерно беше питал някой нов да му се отговори подобаващо, ама все пак даласа е от много време тук мисля, че е наясно от какво печелят по-голямата част от сайтовете.
Ами замисли се че питам за таквиз дето още не са се регистрирали и да се амбицират и те да станат ебанмастери а не да имат нива в зимбабве.
В този ред на мисли защо не суии направиме наше свежо и да къртим кинтите
Как пък реши, че е готова система? Коя е използваната система? Ruby on rails?Свежо е с готова система, не е трудно да се направи трудно е да се достигне на нивото му.
Как пък реши, че е готова система? Коя е използваната система? Ruby on rails?
40 000 уникални на ден как ти се струват,
и
130 000 импресии
печелят от реклама ( 130 * 15лв за 1000 импресии = близо 2 000 на ден могат да си прибират)
Този трафик според мен е Гугълски почти всичкия /ако не е манипулиран/, аз познати, които да четат новини в свежо нямам. Да не говорим, че половината 'свежи' работи там са от тези НЕНОВИНИТЕ... дето уж са новини, ама нямат общо с истината.