Къде са тези хора ? В този форум не ги открих ... Никой няма да си признае че онлайн е спечелил пари за мерцедес, ама и всеки го е срам да си признае че месеци се е блъскал за $20 ... Не вярвам че някой който печели сериозни пари вместо да си пие бирата ще седне да пише тука ...
Ех, не за мерцедес, ама за айфон спестих Изкарват се пари, стига да бачкаш умно и упорито -- което пък важи за всеки бизнес. Като казвам да се "бачка умно" нямам предвид да се правят МФА, или блекхат трикове, а просто да гледаш средата и пазара и да се променяш с него.
За всички, които се чувстват разочаровани от онлайн бизнеса, искам да им кажа да дерзаят -- пари се изкалват. Аз се хванах сериозно с блогове и Адсенс и т.н. преди около година, и сега като тегля чертата (като махна разходите), прижодите са ми около $7000. Не са много, не са малко, важното е че ги има -- важното е да се прави нещо, а не само да стоиш и да се вайкаш.
От: От какъв сайт ще мога да искарам средна сума около 200-300лв
hristu, знам че се печелят добри пари от това щото аз изцяло от това се издържам, обаче в този форум масово хората правят affiliate сайтчета от 3-4 страници и всички се радват на чуждите успехи и викат ура когато някой направи първата си продажба, обаче до втора или трета стига ли се ? Доста трудно ще ми е да повярвам ако някой на 16 години ми каже е печели по $500 от Genbucks например.