то и ЧА има бая паметници за махане...
Един адски много ме касае, тоя на центъра в Бургас, тапосали са го на средата на площада , от където и да вървиш все трябва да го заобикаляш.
Аз искам да си минавам на право .
Направо ме уби! Да го махнат, че направо да вървиш
Правим. Гемето е английски шпионин, а Гошо Тарабата е обичал да пие мастика.А всъщност си мисля, че някой тук не прави разлика между Георги Димитров Михайлов и Георги Михов Димитров (на когото всъщност са кръстени булеварда и станцията), но както и да е ...
За паметници на американци летци в София и руски моряци във Варна и аз съм против. (и за протокола съм от Варна, но живея в София)
То това е съвсем ново измерение наглост и нелепост. Както и МОЧА и Альоша. ОК, разбира идеята за маркиране на завладяна територия и всяване на имперски репсект чрез монументалистика, нищо ново, ама пак е смахнато.А за братската могила и пантеона в морската какво ще кажеш - как може 2-та най-големи паметниците в града да са на окупатора, и примерно да няма един паметник на Левски в мащаб 1:10 спрямо тази гротеска и пропаганда ...
Пичове направо си пуснете по два пръста мустаци под носа и бегайте да гоните мангалите по улиците.