sabir
Member
От: От коя бензиностанция зареждате?
Аз бих дигнал як скандал и оня дето дремал като си му казал за колко да зареди - да доплаща той.
Ай да видим как ще ме накарат да платя повече? Както казваш ако нямаш пари,к'во правим? Па като искат хваща оня същия дето дреме маркуч и туба и да дърпа :lol: нека си изсмука 30лв. обратно
Аз пък не обичам някакви бастуни да ми сипват и си сипвам сам, преди няколко седмици на околовръстното на еко преди бояна през нощта нямаше нали никой и тоя вика за колко да сипя - аз викам за 20 лв. Отивам на касата и тоя ми сипал за 50 - викам, заеби нема проблем. Ама примерно ако нямам, а имам само 20 кво праим? Как ще отсипят или какво ще правят Няма как да докажеш, че си казал 20, но клиентът винаги е прав така, че трябва да приемат, че съм казал 20. В тоя случай какво става - гратис ми го дават или му удържат 30 на тоя дето сипва. Как мислите
Аз бих дигнал як скандал и оня дето дремал като си му казал за колко да зареди - да доплаща той.
Ай да видим как ще ме накарат да платя повече? Както казваш ако нямаш пари,к'во правим? Па като искат хваща оня същия дето дреме маркуч и туба и да дърпа :lol: нека си изсмука 30лв. обратно