трябваше да е мулти вот анкета аз сипвам на всякъде но това не значи че си нямам фаворити
значи първо да кажа между две бензиностанции от една и съща верига може да има разлика зависи колко е светнат мениджъра да кръщава бензина (това с кръщаването бил професионалния термин :lol: ) значи ако пазарувате от бензионстанция която е много обортна (на оборотно място шанса да попаднете на кофти бенз е малък)
и тук почвам преди харесвах Rompetrol понеже бяха първите който почнаха да продават бензина с доабвка (аналогичен на carrea 95 обикновения vpower, petrol extraforce 96 ) на цената на нормален недостатък че са на рядко и са малки и винаги има риск да попаднете на не оборотна...
В момента във всички има добавки (във по скъпите повече) най много ми харесва на Шел бенза давам им номер едно при обикновенния 95 и при рейсинга ( но правя 16 километрово пътуване 8 в едната 8 в другата до такава бензионастанция на Швл която знам че е оборотна и няма проблем с горивото а със софииските задръствания ако не е вечедр взе да ме мързи
на ОМV съм доволен защото помпат гуми и там зареждам като има нужда (къв съм мързеливец
) бензина не е лош но нищо особено пробвал съм всичките а ако съм си на къщата това ми единствената голяма верига наблизо...
Еко също са ми на ниво нищо особено провал съм и Economy и техния 100 октанов (по слаби от на шел)
от лукойл няма да повторя сипах 98 на следващо палене получих детонации в изпускателната система (притесних се за катализатора си даже) няма да повторя с никой друг бенз не ми го правило уж избрах оборотен лукойл
@ testkiwi - виж си лепенката на капачката на минито какво пише min 91 RON понеже са едни и същи пригодени и за американския пазар само километража им е различен, там това име стандартния бенз не е като в ЕС 95 и затова с минито може да зареждаш навсякъде, освен в бензиностанции с много менте бензин, хаха идеално за България.... знам че преди си имал А3 там беше min 95 затова ако сипеш по кофти бенз се отразява...