защото проектът е насочен към България, но ще е масов, за огромно количество потребители.
Мисля че трябва да отделиш малко време и да потърсиш защото има доста бизнес проекти които се осъществяват чрез тези платформи. Даже преди време в форума тук някои спомена за проект на българин който бил осъществен - идеята му била да създаде работа на селските баби чрез плетене на чорапи които продава в ebay и плаща заплати.
Наистина, прав си!
Отделих време и проучих доста платформи. Избрах kapipal.com и се постарах да опиша в детайли проекта си.
Пускам го за обсъждане. Споделянето тук е първата стъпка от content marketing план, с който ще се опитам да достигна подходящата аудитория. Преди да започна с outreach задачите обаче, за мен е много важно какво ще кажат по опитните от вас относно картинката, текста, сумата и наградите.
Линк към кампанията:
kapipal.com/fbaretailer
Edit(6 Feb) - подобрих елементи в текста. Осъзнавам, че ми трябва по-добра картинка или още по-добре, нужно е видео, което представя кой съм аз и какъв е проекта ми. Интересно, че до сега не съм виждал awards, които предлагат процент от печалбата. Намерих няколко специализирани форума за crowd funding и ще се постарая да получа професионални мнения и от там.
Има и такива - примерно стойноста на една акция тие 10Е ти предлагаш 10 % от бизнеса като общата бройка акции е 1000 в случая 10 % са 100 акции - които си купи придобива дялове ти плащаш дивиденти и така . А платформата за да няма измами те наблюдава под лупа Ако се поровиш ще намериш и такива!
Бих подобрил текста, а както и ти сам каза трябва "шапката" ти да е персонализирана.
Също така бих предложил някакъв мърч с наградите, а статистиката която предлагаш за 25 доларес бих я добавил към всички следващи стъпки. Акцентирай на това в описанието - ако ми дадете 10$ (примерно) ще имате възможност да участвате в моя проект като следите успеха ми, бла-бла-бла.
Замисли се счетоводно как ще подходиш с Фулфилмънта, как ще им изплащаш парите на тези хора (потенциално от ЕС и от "на майната си").
Обясни какво искаш да продаваш. Ако искаш да продаваш пишки надали някой ще те отрази, но ако искаш да продаваш нещо "сладко", екстравагантно ще имаш повече успех. Разбира се не казвай какво точно, но уточни до степен такава, че да не могат да ти откраднат идейката, но пък и да се знае какво искаш "да добавиш към света".