Re: От: От къде да намеря такъв човек?
Колега имаш няколко фундаментални грешки. Ще ти преразкажа как на мен ми изглежда обявата ти, а ти ако искаш направи корекции по нея.
"Здравейте! Имам брилянтна идея за невероятна игра. Проблема е, че успях да измисля 50% от нея, а за това ми трябва някой бунак който ще измисли останалите 50%. Естествено има награда, ама наградата си я знам само аз."
Не се обиждай, ама идеята е една от най-скъпите стоки, а ти не си обявил дори какво предлагаш срещу това. Как очакваш да имаш сериозни предложения? Изненадан съм, че дори са се намерили двама човека да ти пишат сериозни съобщения при все липсата на каквато и да е било информация.
Моя съвет е да спазваш някакъв вид типаж за такава обява и да дадеш повечко информация, като какъв жанр е самата игра, как самите играчи ще докарват приходи на собственика (да това е важно, защото ако се знае, ще може да се мисли върху идея която ще ти докара приходи, а не да се стреля на тъмно). Има още доста неща които може да упоменеш, за които предполагам вече си се сетил де, но все пак. Не малка част от хората тук си ценят времето, а за да седнеш да пишеш едно сериозно бизнес предложение, то определено трябва да знаеш какво имаш насреща. В твоята оферта има мъгла около идеята ти и мъгла около печалбата на "идейната" персона.
Но хард филингс, джъст 2 центс ин дъ къп ъф биър.
Забравих - наздраве
Като цяло, добавка, спри да ползваш това като цяло, че го повтори поне 5 пъти в 6 изречения, като цяло :Д
Опс... дадох негативна репутация на imaginary, а всъщност обърках човека от една друга тема. Ако може някой с повече power да му удари една положителна. Благодаря
Заличих те