Здравейте. Гледах в няколко магазина за компютри, но не мога да открия оригинален Win XP. Знаете ли от къде мога да купя такъв ? Дали изобщо продават още ? Идеята ми е да го сложа на стария ми компютър. Той обаче е доста слаб и едва ли ще подкара Win 7, за това търся XP.
А момчето за да иска легален уин най вероятно му трябва за бизнес, а щом е за бизнес си трябва плащане
От замунда
...[/IMG]
Здравейте. Гледах в няколко магазина за компютри, но не мога да открия оригинален Win XP. Знаете ли от къде мога да купя такъв ? Дали изобщо продават още ? Идеята ми е да го сложа на стария ми компютър. Той обаче е доста слаб и едва ли ще подкара Win 7, за това търся XP.
И от арена може.
Къци, това ти ли си ?
А иначе по темата. Целта ми е да използвам старият компютър за магазин. За това искам да бъде с оригинален софтуер.
Много си страшен
Никъде не съм казал, че някой ми е длъжен. Ти влизаш в темата и започваш да пишеш тъпи коментари. Не знам какво целиш. Благодаря на хората които написаха коментари по темата. Ще търся на старо някой компютър.
Все от някъде ще си намеря. Не виждам какво толкова тъпо има във въпроса. Не искам и да ми го дават на готово. Ако имаш и го продаваш можеше да напишеш коментар, както някои хора направиха. А ти влизаш в темата и се правиш на интересен.
За програма за стоките мисля да използвам Мистрал. Четох положителни мнения и най-вероятно ще избера тях.