От: От olx започнаха да изнудват потребителите си ...
По принцип имам 5-6 обяви при тях. Не смятам, че това го правят с цел оптимизация, както се опитват да ни излъжат. До колкото си спомням имат дати за валидност на обявите и бутон обнови, определено ако профила не е активен и обявите няма да са активни. Изглежда приходите от реклами и випове им се струват малко, опитват се да изнудват хората и то по-много долен начин. На мен това не ми повлиява, но определено намразих сайта им.
"alexer":
- Изглежда не си схванал тази тема и пишеш глупости ...
- Не мисля, че изнудвам някой. Подписват се договори и се спазват. Пример: бай Гошо е авто-бояджия, договаря се с Иван, че за сумата ХХХ лв. ще му боядиса колата. Бай Гошо е стар майстор, всички във въпросният град го познават и има изключително много доволни клиенти. Та бай Гошо боядисва перфектно колата на Иван. Да ама Иван гъзар, казва му това не ми харесва и няма да ти платя. Въпроса е, как се чувства бай Гошо? Предполагам, че така ще се почустват и повечето потребители на олх.
- Бъди сигурен с 5-6 обяви не целя забогатяване, това изнудване което правят от олх ме отвращава. Добре, че има конкуренция и съм сигурен, че след като въведат тази нагла глупост, базара ще излезе пред тях с броя на обявите.