Miss Klassnaya Active Member 27 Август 2014 #1 Колеги, колко дни се чака това прехвърляне, след като е заявено?
Miss Klassnaya Active Member 27 Август 2014 #3 От: От PayPal към дебитна карта Леле. А на мен ми трябва веднага.
S sstankov Active Member 27 Август 2014 #4 От: От PayPal към дебитна карта Три до пет при мен ( работни пд-пт)
Miss Klassnaya Active Member 27 Август 2014 #5 От: От PayPal към дебитна карта Някой колега да се притече на помощ? Не мога да пусна тема в Money exchange.
От: От PayPal към дебитна карта Някой колега да се притече на помощ? Не мога да пусна тема в Money exchange.
Blinky Owner 27 Август 2014 #6 Re: От: От PayPal към дебитна карта sstankov каза: Три до пет при мен ( работни пд-пт) Увеличете... И при мен така горе-долу. Но никога не е било повече. Вземи назаем.
Re: От: От PayPal към дебитна карта sstankov каза: Три до пет при мен ( работни пд-пт) Увеличете... И при мен така горе-долу. Но никога не е било повече. Вземи назаем.
Miss Klassnaya Active Member 27 Август 2014 #7 От: От PayPal към дебитна карта А няма да е назаем. Ще пратя в ПейПал, а на мен ел. преводче по сметката. Само да се намери някой.
От: От PayPal към дебитна карта А няма да е назаем. Ще пратя в ПейПал, а на мен ел. преводче по сметката. Само да се намери някой.
delindadar Member 27 Август 2014 #8 От: От PayPal към дебитна карта Ако можеш пиши на Maverick лично съобщение, коректен е и прави чейнж срещу комисионна.
От: От PayPal към дебитна карта Ако можеш пиши на Maverick лично съобщение, коректен е и прави чейнж срещу комисионна.
Miss Klassnaya Active Member 28 Август 2014 #9 От: От PayPal към дебитна карта Благодаря! Дано се появи тази вечер. Утре така или иначе сама ще си внеса по картата и няма да ми е нужен exchange.
От: От PayPal към дебитна карта Благодаря! Дано се появи тази вечер. Утре така или иначе сама ще си внеса по картата и няма да ми е нужен exchange.
DiDokal Active Member 28 Август 2014 #10 От: От PayPal към дебитна карта Някой ще сподели ли какви са комисионните?
Miss Klassnaya Active Member 28 Август 2014 #11 От: От PayPal към дебитна карта 2€, независимо от сумата, доколкото разбрах.
¦•••SHERIFA•••¦ Well-Known Member 28 Август 2014 #12 От: От PayPal към дебитна карта + refund fee към банката.