Synthetic
Active Member
Здравейте еми какво да ви каже ,имам 200 долара в адсенсе за 2 месеца ... от както съм регнат дефакто ... значи чаках си пина ,бях попълнил данните името ми адреса улица(street "name" номер на улица (numer "13") - на английски и град Пловдив ,с.Марково , понеже сега живея тук от скоро ,а то е на 5 км от Пловдив а и написах и пощенския му код (въобще всичкооо)... чаках около месец и нещо - писмо не дойде отидох във централна поща в Пловдив питах там ... казаха м ида ида в др край на града на друга поща др клон и там бях ,а от там ме пратиха на друг пощенски клон и се оказа ,че писмото го няма ... както и да е ... сега Request-нах за ново ... вече са минали 12/13 дни .. този път написах Марково пощенския код ( без името Пловдив ) ,моето име street "ИМЕТО" , number "НОМЕРА" . Е просто ако не дойде вече кажете ми какво да правя ... плюч яко на българските пощи и съм бесен направо ... чудя се дали да не напиша адреса на леля ми и калеко ми в Пловдив ... поне ако и ся не дойде на 3-тия път да успее... че на нашия стария адрес вече живеят други хора...
Чакам вашето мнение/предложение !!!
Чакам вашето мнение/предложение !!!