Значи има и тук такова нещо. Знаех, че има, но не бях сигурен и добре, че не ми се е налагало да го научавам по втория начин. Аз съм сигурен, че някъде при подписването и протокола, дори менюала за използване на ел. подписа, трябва да имаш листче с ПИН-а. Няма как да няма. Дават го при закупуването и него. Разрови се, иначе дефултните пин кодове не са 1234, а 0000. Ако ще си пробваш късмета.Да, на 1 лист трябва да го имаш кода, ако не си го сменял, както и другите кодове за отблокиране. Но въведеш ли го трети път блокира и тва е, аз съм си го блокирвал, после ти трябват другите кодове. Така че, ако не ги пазиш по-добре не го въвеждай трети път.
Верно ли толкова искат за ресет? И аз мисля, че ще трябва да се разходиш до офиса им. Иначе голямо налучкване ще падне. Хубавото е, че на 24 часа опитите май се зануляват, ако не се лъжа.от събота до днес са 5 дни. Не мога да разбера защо не отиде до офис на Infonotary да ти го сменят. Ще ти вземат едни 12-18 лв и ще ти сменят PIN-а.
няма как да падне голямо налучкване, защото има определен брой опити. Не откривам смисъла и двигателя на цялото това упражнение освен ако подписа не е на друго лице.Верно ли толкова искат за ресет? И аз мисля, че ще трябва да се разходиш до офиса им. Иначе голямо налучкване ще падне. Хубавото е, че на 24 часа опитите май се зануляват, ако не се лъжа.
Има, има. Ако го уцели в деня Х, реално тогава може да си насили късмета и да пусне и някой друг фиш, както правят някои. Ама само гадая.няма как да падне голямо налучкване, защото има определен брой опити. Не откривам смисъла и двигателя на цялото това упражнение освен ако подписа не е на друго лице.
1. Защото при мен няма офис на Infonotaryот събота до днес са 5 дни. Не мога да разбера защо не отиде до офис на Infonotary да ти го сменят. Ще ти вземат едни 12-18 лв и ще ти сменят PIN-а.
Опитай се да го промениш.@Blinky - нивото на контента пада стремглаво...... скоро ще заприличате на индийски форум залят от китайски спам бот.
той беше променен, но папагали като тебе го осраха.Опитай се да го промениш.
Недей само мрънка
Оправдания това не е сериозно ако претендираш за нещо.той беше променен, но папагали като тебе го осраха.
от събота до днес са 5 дни. Не мога да разбера защо не отиде до офис на Infonotary да ти го сменят. Ще ти вземат едни 12-18 лв и ще ти сменят PIN-а.