Начало - Gospodari
Сайтът на Господарите - богато и интересно видеосъдържание, новини, репортажи, коментари, спорт, забавни видеа и още много.
gospodari.com
Да, можеше поне на 3 пъти да излезе от ситуацията и да обърне гръб, като се усмихва като зелка. Но нали е отворко, а нашите само такива чакат, та не знам защо това видео да е нещо много странно. Според мен пак леко е минал. Знам, че такива свършват в районно то, пишещи как са паднали по стълбите. Да го качи в Youtube и да го сложи в една лента с "На косъм от смъртта" видеата.абе и шамарите и е***ето са му малко, хем в нарушение, хем подскача да се дръвчи.
Никой не прибира такива лаладжии в районното, защото после ще трябва да изпишат една кофа мастило рапорт зарадин един пикльо. Това с падането по стълбите беше преди години. Сега никой не се занимава с такива кокошкари, но пък откак се научиха да снимат, всички станаха онлайн герои. А да не говорим за сайта, който е публикувал материала, че е станал Блиц2Да, можеше поне на 3 пъти да излезе от ситуацията и да обърне гръб, като се усмихва като зелка. Но нали е отворко, а нашите само такива чакат, та не знам защо това видео да е нещо много странно. Според мен пак леко е минал. Знам, че такива свършват в районно то, пишещи как са паднали по стълбите. Да го качи в Youtube и да го сложи в една лента с "На косъм от смъртта" видеата.
Да, много огледала виснаха и много чистачки клюмнаха от такива дето слизаш на пътя с количката, щото не можел да мине 20 метра пеша. Нека им. И според мен няма как да не са се представили. Аз лично не съм бил спиран без каквато и да е легитимация.Може да те спре да, утре ако жена ти мине от там с количка и тоя калъф е спрял там, ше обикаля по улицата.
Некви други въпроси имаш ли? Или и на тебе требе ти се обяснява на по-прост език