Митака каза:Ех, къде отидоха имейл адресите, portfolio-тата и персоналните уеб сайтове на добрите дизайнери Или просто тук се изявават само неопитни?
За да изкараш пари, когато продаваш нещо, трябва първо да покажеш мостра. В случая твоите предишни проекти.
lyust каза:според мен всеки, който е тръгнал да прави сайтове на някой друг за пари, трябва да има поне свой личен или на фирмата му, какво като още търси първата си поръчка и няма портфолио
Pin2 каза:Българска Стопанска Камера ми искаха 400 лв за направата на страница.
Искам да кажа, че някой може да иска и 10 000 лв, но е въпрос, колко ще дадат и дали ще е оправдано. :!:
MacTeP каза:Pin2 каза:Българска Стопанска Камера ми искаха 400 лв за направата на страница.
Искам да кажа, че някой може да иска и 10 000 лв, но е въпрос, колко ще дадат и дали ще е оправдано. :!:
Има колеги които взимат и повече от 10000 и не виждам какъв е пробема. Зависи какъв е сайта. Аз след малко сядам да пиша две оферти за по 10000 лв... и просто толкова си струват проектите.
Аз примерно за www.nolimitdir.com искам 100 000 evro
Както казах по-горе, 200 лева е много несериозно, освен ако не става дума за някаква пълната глупост която за прави за 5-6 часа от само човек. Поне аз на толкова си оценявам труда, който му се работи за без пари нека се мъчи...
ilianskim каза:малко и искаш на директорията :roll:
Pin2 каза:Тука май има хора които витаят из облаците ... Нещо ми е странно като чета подобни постове, но се надявам да е истина.