Няма да гласувам изобщо.
Няма да гласувам изобщо.
Хвала на граждани като тем, момко. Утре обясни и на децата си защо ги управялват резняци и мангусти.Няма да гласувам изобщо.
И аз няма да гласувам за европарламент, ние там сме безгласни букви, или пък може за Волен Сидеров да пусна, ще видим. Там трябва да има такива контри на ЕС и които подкрепят братята руснаци.
И аз няма да гласувам за европарламент, ние там сме безгласни букви, или пък може за Волен Сидеров да пусна, ще видим. Там трябва да има такива контри на ЕС и които подкрепят братята руснаци.
Сидеров може и да се сбие в Европарламента - въпреки че като доказано ненормален едва ли ще го допуснат в сградата....
Направо директно война ще обяви на някоя страна ..... пусто обаче няма му позволят да го охраня сбирщина от мутри и да носи патлак в евро парламента. Наш волен няма как си избива комплексите, по-добре тук си стой.
ибрихчия ?
Тая дума май е от речника на боко,както и :
- Ебати ташака. Слави Бинев да има по-висок рейтинг от Костов
- Всички педераси са умни по-принцип. И аз почвам вече да викам, че съм пидал
- Роман мое ли си го ебе Джамбазов или не мое?
- Роман си е манаф малко
- С Бареков как беше? С тоя капут!
Все едно говори някаква мутра,а не бивш министър-председател
Всъщност думата отива повече към Доган и другия козел. Хората знаят какво означава.ибрихчия ?
Тая дума май е от речника на боко,както и :
глупости, отчитат се само валидните гласове, а за получаване на мандати - само валидните гласове на партии прескочили %-ната бариера, всичко друго отива в коша, но се брои за избирателна активностгласувайте, но просто зачертайте бюлетината. По този начин хем сте гласували, хем гласа ви е невалиден и няма да се отчете за никого, защото ако не гласувате, всички тези "гласове" на хората, които са си били у тях, се разпределят по партиите, които са минали някакъв определен процент.
глупости, отчитат се само валидните гласове, а за получаване на мандати - само валидните гласове на партии прескочили %-ната бариера, всичко друго отива в коша, но се брои за избирателна активност