hooker.bg е свободен за регистрация, може да си го регистрирате.Ако беше hooker.bg бих ти го купил
Регистрирай го и ми го продай по-скъпо pls.hooker.bg е свободен за регистрация, може да си го регистрирате.
Хич да не е навъдиха се няколко умника във форума, които се опитват да го правят.Тоз реши, че е ударил кьоравото с това да регва .bg домейни и да ги продава...
Това вече е мнение на място, с добър аргумент. Предлагам да спрем да спамим в темата.Вижте пичове, не случайно форумът е предприемач. Хората "предприемат" нещо.. Колко е правилно или не, не мога да кажа нито аз, нито вие, а само и единствено пазара. Ако продават значи моделът им е добър, ако не продават значи моделът им не става.
Ако са прецакали някой или спамят в много теми, модераторите ще се намесят и това е...
Благодаря за мнението, винаги ще има отворковци, които празнодумстват.Евала за сделката! След толкова хейт сте му взели супер цена!
Здравейте, Ние сме КИРОВ ИНВЕСТ ГРУП ЕООД, асоциация предлагаща набор от услуги, като изработка на уеб сайт и дизайн, фотография, 360 градусови разходки, графичен дизайн, реклама, маркетинг, инвестиции в крипто валути и други. Отново Ви питаме, колко милионери знаете, които са станали богати, чрез инвестиране в спестовни сметки? Вероятно нула. Не си губете времето, свържете се с Нас и нека поговорим за Вашите проекти или бъдещи такива, бъдете успешни с нас. Не твърдим, че ще станете милионери, но ние може да сме зародиша на следващия Ваш успешен проект.
Здравейте, Ние сме КИРОВ ИНВЕСТ ГРУП ЕООД, асоциация?!?!?!? (използваме думи, чието значение не знаем), (сложи запетайка ве) предлагаща набор от услуги, като изработка на уеб сайт и дизайн, фотография, 360 градусови разходки, графичен дизайн, реклама, маркетинг, инвестиции в крипто валути и други. Отново Ви питаме, колко милионери знаете, които са станали богати, (тук запетая няма)чрез инвестиране в спестовни сметки? Вероятно нула. Не си губете времето !!!! ХАХАХАХАХ, свържете се с Н!!!!ас и нека поговорим за Вашите проекти или бъдещи такива (настоящи или бъдещи проекти (липса на нормален усет към езика)), бъдете успешни с нас (тук вече нас с малка буква, защо?!?!?). Не твърдим, че ще станете милионери (ЖАЛКО!), но ние може да сме зародишЪТ (груба грешка) на следващия Ваш успешен проект.
Чак сега виждам какво си написал.Евала, този 96 набор набира скорост. Вече си е основал ИНВЕСТ ГРУП
kirovinvestgroup.com
Добре дошли в битака, който се занимава с всичко.
Edit: чак сега се зачетох в тази абсурдщина. Пише за себе си (Ние) с главна буква!
Приятел, теб още те знам от времето на CWI, Necrosis, Praetorian.Много поздравиви имаш и от кирето от вебсело
Защо приемаш всичко негативно? Давай го по лежеррно, не всичко е заяждане.Приятел, теб още те знам от времето на CWI, Necrosis, Praetorian.
Много добре се знаем, но не се сещаш кой съм. Защо трябва само да вкарваш негативизъм, с нещо обидил ли съм те?
Приятел, теб още те знам от времето на CWI, Necrosis, Praetorian.
Много добре се знаем, но не се сещаш кой съм. Защо трябва само да вкарваш негативизъм, с нещо обидил ли съм те?