Говори в тема? От кога копи-пейста се води "говорене в тема". Социалните платформи много са се променили в последните години.То просто вся едно съмнение в душата ми понеже за мене си безгрешен във всяко едно отношение.
Само по 1 тема не ти вервам, а именно - кога говориш за собствената си персона.
Та вариантите бяха: или верно си скулптор и аз съм тъп, или не си никакъв скулптор и всичко е в норми
Най-после и ти да кажеш нещо вярно.Който не е с Русия е фашист, гей, поклонник на САЩ
Най-после почвате да си признавате, че няма разлика между вас и жендърите. И двете страни лепите етикети и заклеймявате вси що не са съгласни с вас, и двете страни все сте жертви на някой, и двете страни се кланяте на чужди господари.Най-после и ти да кажеш нещо вярно.
Разликата е огромна и съществена. Докато вие, фашизодите можете единствено да рушите, понеже сте напълно изпразнени от съдържание, то ние искаме да съхраним историята, за да покажем благодарност и за да не позволим да се повтаря.че няма разлика между вас и жендърите.
е всъщност признателност. Благородно чувство, присъщо само на извисените духом.се кланяте на чужди господари.
Колко да е огромна, като използвате едни и същи номера, който не е съгласен с вас е фашст. Не рушим, а местим в музей на соц-а, както са направили много други страни. По горе дадох пример кой руши паметници на загинали български войници. За какво благодарност, че са били 2 години съюзници с Хитлер, разпределяли са си територии, правили са си общи паради и накрая от немай на каде са започнали война срещу него?Разликата е огромна и съществена. Докато вие, фашизодите можете единствено да рушите, понеже сте напълно изпразнени от съдържание, то ние искаме да съхраним историята, за да покажем благодарност и за да не позволим да се повтаря.
Нищо градивно и благородно няма във вашата доктрина. Това, което наричате
Много модерна дума. Да наричаш някой с различно от твоето мнение фашист. Ограничена работа. Пак повтарям, потретвам и не знам за кой път го пиша, това, че не одобряваш действията на един човек не трябва да ти слага определения.Колко да е огромна, като използвате едни и същи номера, който не е съгласен с вас е фашст. Не рушим, а местим в музей на соц-а, както са направили много други страни. По горе дадох пример кой руши паметници на загинали български войници. За какво благодарност, че са били 2 години съюзници с Хитлер, разпределяли са си територии, правили са си общи паради и накрая от немай на каде са започнали война срещу него?
Не се отклонявай по тъча. Правилно е да кажеш ЛЕПИМ!И двете страни лепите етикети и заклеймявате
По-важно е защо го пишеш, като е поредния булшит, който главата ти може да роди.Пак повтарям, потретвам и не знам за кой път го пиша,
Защото не вдявате бе мила. Аха, викаш фашист до момента, в който не са се разбрали за Полша?По-важно е защо го пишеш, като е поредния булшит, който главата ти може да роди.
В случая определението е повече от точно. Когато искаш да заличиш победата над фашизма, ти работиш за победата НА фашизма - тоест, ти си гнусен, гаден и мръсен ФАШИСТ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Какво е "Арев"???Имаш поздрав от един арев:
Да, ама едните имат пълното основание. Другите просто изнасилват това нарицателно.Всеки нарича другата страна фашист.
Това пак е до гледна точка и възприятия.Да, ама едните имат пълното основание. Другите просто изнасилват това нарицателно.
Какво е "Арев"???
Знам значението на думата "авер", просто не знаех, че използваш анаграми.авер — Речник на българския език
Речник на българския език. Включва в себе си следните речници: тълковен, правописен, синонимен, словоформен. Свободен софтуер.rechnik.chitanka.info