coolice
Owner
Re: От: Паметника на съветската армия Всички сме с Pussy Riot:
да женели са се девствени на 13-14-15 до 1885 минимлана възраст за легална женитба е била 13 след това отива на 16 в Англия... като някой историци твърдят че причината за промяната е че англичнанните са имали са имали съши проблем със тяхната работническа класа както ние сега с нашите ромски малцинства - колкото и долно да звучи.... плодяли са се здраво...
Спорът тръгна от момичетата а та моето мнение е непоколебимо
Не виждам какво толкова лошо са направили момичетата от тази пънк банда че да заслужават две години затвор... смятам че за това "престъпление" е справедливо административно наказание - глоба... за нарушаване на обществения ред всичко друго е подмазване на политическата класа в кремъл...
Coolice, бъди какъвто искаш да си, но уважавай правото на избор на другите. Нали си много либерален. А това кой, защо, как и кога прави секс си е негова работа. Ако извършва грях - ще си носи последствията.
Трябва? Свободно мислещ? Че аз съм свободно мислещ и осъждам постъпката на тия недоклатени феминистки. Сега, ако съм свободно мислещ, нямам ли право на мнение? Или свободно мислещите са такива, само ако имат определено мнение?
Ами честно да ти кажа, хората са забравили какво е това чест и морал, затова и краят на човечеството би бил неизбежен, ако не се възроди духовното. Развратът не е никакъв добродетел, а ранният сексуален живот не е нищо хубаво, дори от чисто биологична гледна точка. Едно време може да са се женели девствени, но са имали здраво потомство, а сега е пълно със свободно мислещи, но стерилни мъже и жени. Но това е отделна тема на разговор.
да женели са се девствени на 13-14-15 до 1885 минимлана възраст за легална женитба е била 13 след това отива на 16 в Англия... като някой историци твърдят че причината за промяната е че англичнанните са имали са имали съши проблем със тяхната работническа класа както ние сега с нашите ромски малцинства - колкото и долно да звучи.... плодяли са се здраво...
Спорът тръгна от момичетата а та моето мнение е непоколебимо
Не виждам какво толкова лошо са направили момичетата от тази пънк банда че да заслужават две години затвор... смятам че за това "престъпление" е справедливо административно наказание - глоба... за нарушаване на обществения ред всичко друго е подмазване на политическата класа в кремъл...