Паметник осъмна с графити в центъра на София.

Статус
Not open for further replies.
@redrum, за него България е нейде из Урал, къде точно беше - забравих. За това и в една тема от преди няколко месеца му казах същото, което каза и harkon по-горе и ще си позволя да се цитирам - "като не ти изнася, ставай и се изнасяй при българите там бе", ама не, на приказки и ругатни е силен.
Не разбирам защо продължавате да угаждате на болния му мозък. Не виждате ли, че той се храни с вашето внимание. Оставете го да си нищи интригите, историческите факти (представени през 20 призми) САМ(въобще няма да се изненадам, ако започне и сам да си отговаря) и толкова.

От: Паметник осъмна с графити в центъра на София.

ХАХАХА, а, колко американски бази има на нашата територия? Как се нарича когато има чужди войски на територията на една държава (дали според теб съществува не е от значение).
Не се ебавай с психично болния и го остави да говори с Наполеон от съседното легло.

От: От: От: Паметник осъмна с графити в центъра на София.

ХАХАХА, а, колко американски бази има на нашата територия? Как се нарича когато има чужди войски на територията на една държава (дали според теб съществува не е от значение).

Базите са на НАТО чиито член е тази т.н "държава" но вие русофилистиците едва ли правите разлика щом не участва матушка Русия

Психично болен Никс,
Не минаваш за патриот ти, който вече си загубил разсъдъка си, а ако те срещна на живо, ще ти забия една червена петолъчка в задника, за да ме запомниш още по-добре, нещастен ъплоудер на файлове.

Дегенерирала Руска Славянска Свиньо

Млъкни и ни остави с redrum да му вкарам малко акъл в главата, за него все още има шанс.

Ти не си в състояние да ми лижиш подметките на обувките, какво остана да искаш да те удостоя с вниманието си и внимавай как ми говориш да не изквичиш на умряло като твоите помиярски братя в Беслан.

PS

Админа да узапти лудата руска пачавра да не го подкарам и аз както си знам:twisted:

Ей невежа, ЧЕТИ:

http://bg.wikipedia.org/wiki/Американски_военни_бази_в_България

Американските военни бази в България, официално наричани „военни съоръжения и обекти за съвместно ползване“, ще бъдат бази предоставени за обучаване на американски войници в България. Договорът за тях е за първоначален период от 10 години, като всяка от страните има право да прекрати неговото действие с едногодишно предизвестие.

Споразумението е ратифицирано от българския парламент на 26 май 2006 г. с 155 гласа „за“ срещу 20 „против“. Костадин Паскалев, Андрей Пантев, Янаки Стоилов, Александър Паунов и Трифон Митев от „Коалиция за България“ гласуват против, както и депутатите от парламентарната група „Атака“. Първите американски военнослужещи пристигат в България през есента на 2007 година.

полигона в Ново село (полигон) - за обучение на сухопътни сили
военновъздушната база в Безмер - за транспорт на сили и техники за обучение до Ново село
военновъздушната база в Граф Игнатиево – за транспорт на сили и техника. Базата е по-далече от Безмер, но с по-големи възможности за момента.
складова база в Айтос - (досега използвана от българските въоръжени сили) ще бъде с поддържаща функция към полигона Ново село

Според договора на територията на България може да има до 2500 цивилни и военни по едно и също време, но тази численост може да бъде увеличавана с още 2500 души за срок от не повече от 90 дни. Според посланика на САЩ Джон Байърли, възможно е войниците да бъдат в България на ротационен принцип само за по няколко месеца, като при застъпване на отделните бригади в България може да има до 5 хиляди американски военни.

Някои експерти поставят Безмер между шестте най-важни американски военни бази извън континенталната територия на САЩ.

НАТОвски, трънци. Макар, че наскоро ако не се лъжа отворихме въздушното си пространство за натовските ТУРСКИ (и румънски) самолети, които вече могат без обяснения да навлизат във въздушното ни пространство.

От: От: Паметник осъмна с графити в центъра на София.

И аз мога да вадя линкове

Доброслав Димитров: Не бива да допускаме Държавна сигурност да продължава да ни влияе

"В България няма нито натовски, нито американски бази. Има български и всичко в тях е собственост и притежание на нашата държава. Те се ползват на партньорски начала от останалите страни членки на алианса. Така че няма място за раздухване на подобен изкуствен проблем. Имаме партньорство, от което всички са доволни, и това е взаимоизгодно."

Гледай Гришо как мачка маймуняка, като свърши мача пак.

Е, това твоето е патологично. Какви български бази, след като американците имат право да:

При извършване на престъпления от американски военни САЩ получават правото да приложат своето право в случаите, в които това се налага.

Да не говорим за това какво се случва в тези бази и колко пъти бе обгазена Стара Загора например (без никакви последствия и реакция от наша страна).

При извършване на престъпления от американски военни САЩ получават правото да приложат своето право в случаите, в които това се налага.

Това си е фрапиращо.Ако УСА военен пречука бг гражданин,нашето законодателство е с вързани ръце.Така ли да го разбирам...

Пише, че ние си запазваме правото да се намесваме в изключителни случаи, но знаеш колко ще се случи това. Помниш какво стана с нашия граничар, който застреля турски бракониер. Има адски много случаи за изнасилвания от страна на американски военни на дори малолетни момичета и всичко се потулва. Имаше дори протести преди няколко години в един японски град по подобен повод.

http://search.japantimes.co.jp/cgi-bin/fl20090303zg.html

Jane is one of hundreds of women assaulted by U.S. military personnel annually around the world, including in Japan, which is home to over 80 American bases and about 33,000 troops. The dense military presence is blamed for over 200,000 mostly off-duty crimes since the Japan-America Security Alliance was created in the early 1950s.

Последно редактирано:
От: От: От: От: Паметник осъмна с графити в центъра на София.

Дегенерирала Руска Славянска Свиньо

Млъкни и ни остави с redrum да му вкарам малко акъл в главата, за него все още има шанс.

Отрепка на обществото,
Никога не бих оставил болния ти мозък да бълва изпълнени с олигофрения мисли. Ти си вечер мъртъв, защото мозъкът ти е безнадеждно увреден. Това е и причината да не можеш да си намериш нормална работа и да бъдеш вечно неудовлетворен от живота, търсейки причината за разклатената си психика у другите, и хранейки се с евтина пропаганда.

Е, това твоето е патологично. Какви български бази, след като американците имат право да:
).

Ако това е така то е характерно за всички натовски бази във всички страни членки на НАТО, кагато сме се присъединявали към алианса сме се съгласили с това.

Отрепка на обществото,
Никога не бих оставил болния ти мозък да бълва изпълнени с олигофрения мисли. Ти си вечер мъртъв, защото мозъкът ти е безнадеждно увреден. Това е и причината да не можеш да си намериш нормална работа.

Олигофрен

Аз не търся работа за да трябва да си намирам, защото не съм славянска мърша като теб да копам цял ден за подаяние от 500-600 лева.

За мен изкарването на пари е удоволтствие а не работа, така както е и гаврата с руски миндили като теб

PS

Гришо изпусна маймуняка, защо и той още е маймун

Ако това е така то е характерно за всички натовски бази във всички страни членки на НАТО, кагато сме се присъединявали към алианса сме се съгласили с това.

Докажи го това. Не вярвам да имаме такова задължение, като членове на НАТО. Плюс това пише, че договорките са между САЩ и нас и там се обучават само американски военни. Явно обаче си толкова промит, че не можеш да проумееш, че 5 хиляди чужди войници са си жива окупация.

п.п. Американски бази има в много държави, които не са членове на НАТО, като Япония например, която е дефакто окупирана след Втората световна война.

п.п.п. Ако по този критерий сравняваме САЩ и Русия, САЩ водят с много негативни точки. Американският империализъм е много по-зловещ от руския, колкото и да не искаш да го признаеш (вероятно). Можеш да си направиш сметка в колко войни е участвала САЩ за последните 60 години и в колко Русия/СССР. Колко военни бази има САЩ и колко Русия в други страни? Така, че спри пропагандата от Студената война.

Последно редактирано:

Олигофрен

Аз не търся работа за да трябва да си намирам, защото не съм славянска мърша като теб да копам цял ден за подаяние от 500-600 лева.

За мен изкарването на пари е удоволтствие а не работа, така както е и гаврата с руски миндили като теб

PS

Гришо изпусна маймуняка, защо и той още е маймун

Не ме повтаряй бе, бездарник . Заплатата ми е много по-висока, а ти с твоите мизерни онлайн "доходи" можеш само да търсиш евтини монитори втора ръка за по 150 лв. Нещастник.

Докажи го това. Не вярвам да имаме такова задължение, като членове на НАТО. Плюс това пише, че договорките са между САЩ и нас и там се обучават само американски военни. Американски бази има в много държави, които не са членове на НАТО, като Япония например, която е дефакто окупирана след Втората световна война.

Докажи че не е така, сега трябва да ровя в интернет или да пусна теми в два три форума за политика.

Утре ако ми се занимава може и това да направя

Не ме повтаряй бе, бездарник . Заплатата ми е много по-висока, а ти с твоите мизерни онлайн "доходи" можеш само да търсиш евтини монитори втора ръка за по 150 лв. Нещастник.

Самия факт че работиш на заплата означава че си ДЕБИЛ, а това дали е с 100 или 200 лева повече няма абсолютно никакво значение.

Монитора го търся за кучето задължително с тв тунер че у нас само то си няма плазма и реве като теб гладна мастиьо:p

http://www.segabg.com/online/article.asp?issueid=2251&sectionid=1&id=0000120

Истината е по средата, изглежда, че имаме някакво задължение, като членове на НАТО. Не съм юрист и не знам дали това може да се тълкува така:
Като съзнават правата и задълженията, произтичащи от участието им в
Северноатлантическия договор;

Обаче, договорът е между нас и САЩ, а не между нас и НАТО.
СПОРАЗУМЕНИЕ МЕЖДУ ПРАВИТЕЛСТВОТО НА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ И ПРАВИТЕЛСТВОТО НА СЪЕДИНЕНИТЕ АМЕРИКАНСКИ ЩАТИ ЗА СЪТРУДНИЧЕСТВО В ОБЛАСТТА НА ОТБРАНАТА

Толкова по темата.

От: От: Паметник осъмна с графити в центъра на София.

Самия факт че работиш на заплата означава че си ДЕБИЛ, а това дали е с 100 или 200 лева повече няма абсолютно никакво значение.

Това доказва колко си ограничен в мисленето, но трябва ли да искам повече от болен мозък?
Нямах предвид 100-200 лв, когато казах много повече, олигофрен.

Монитора го търся за кучето задължително с тв тунер

Не знаех, че играеш ролята на кучето у вас, но нали луд умора няма.

Някои отглеждат кучета други свине не какви да е а славянски:lol:

Реших да не пускам нова тема за това, което прочетох днес за единия лъв пред съдебната палата: offnews.bg/index.php/218903/edin-ot-lavovete-na-sadebnata-palata-osamna-kato-kloun

Явно има известна доза хумор в това, щом го правят и най-вече щом и успяват да го направят пред тази сграда. :)

Статус
Not open for further replies.

Горе